Nardos

Prøv et eller flere af de mange aloe vera produkter fra Nardos. Med højt indhold af aloe vera får du gavn af plantens egenskaber som bl.a. er fugtgivende, kløelindrende og beroligende på solskoldet hud. Bliv klogere på både Nardos og aloe vera nederst på denne side.


Nardos: Naturlig pleje til hele kroppen

Nados er en dansk virksomhed og producent af hud- og kropsplejeprodukter. Virksomheden blev grundlagt i 1980 af Nils Erik Aamann, som gennem hele livet har været passioneret af planter og deres egenskaber. Netop de enkelte planters egenskaber er omdrejningspunktet for hele Nardos’ produktsortiment. Idéen til Nardos begyndte allerede i 1975, hvor Nils Erik dyrkede forskellige planter og afgrøder som han solgte til restauranter og helsebutikker. På samme tid etablerede han et laboratorie hvor planter og deres egenskaber blev studeret nøje, hvorefter de første plejeprodukter kom frem. 

I dag er sortimentet hos Nardos stort og af utroligt høj kvalitet. Hos mecindo forhandler vi primært Nardos’ aloe vera produkter som plejer hud og hår skånsomt og effektivt. Men hvad er aloe vera godt for, og hvorfor findes planten som ingrediens i så mange forskellige produkter? Dette kan du blive klogere på herunder.


Hvad er aloe vera?

Aloe vera kender du med garanti – måske ikke hvad det er godt for, men du har helt sikkert hørt navnet før. Nogle har planten stående hjemme i vinduet, mens andre allerede flittigt bruger plejeprodukter med indhold af den fantastiske plante. Det særlige ved aloe vera er, at gelen/saften fra planten er utroligt fugtgivende, kløelindrende, helende og lindrende på insektbid.

Aloe vera planten har lange, tykke, spidse og grønne blade med et højt vandindhold. Der findes mange forskellige aloe vera arter, hvoraf kun få af dem har de velkendte egenskaber. Planten vokser primært i lande med et varmt klima som bl.a. Afrika, Mellemøsten og Australien.  


Nardos produkter

Der findes forskellige produkter med aloe vera fra Nardos, og er du i tvivl om hvad produkterne kan tilbyde, bør du læse med her, hvor vi kort beskriver de enkelte produkter fra danske Nardos.

 • Nardos aloe vera gel 99 %
  En skøn gel som er fremstillet af koldpresset, økologisk aloe vera. Gelen indeholder hele 99 % aloe vera og er fantastisk til brug på solbrændt hud, frostskader, insektbid og mindre rifter og sår. 
 • Nardos aloe vera spray 99 %
  Aloe vera sprayen er nem at påføre – selv de steder du ikke kan nå. Derudover undgår du at skulle smøre på såret, riften eller den solskoldede hud, som kan være smertefuldt. Ligesom aloe vera gelen indeholder sprayen 99 % ren aloe vera. 
 • Nardos aloe vera lotion 90 %
  Trænger din hud til pleje, fugt og forkælelse? En lotion kan bruges på huden over hele kroppen og er fantastisk at påføre efter badet. Har du tør hud, irritation eller andet, kan det lindres med denne aloe vera lotion fra Nardos. Lotionen indeholder 90 % aloe vera og giver huden masser af fugt.
 • Nardos aloe vera hår- og kropsshampoo
  Har du tør hovedbund, klør den og vil du gerne have den normale hovedbund tilbage? Nardos’ aloe vera shampoo kan bruges til vask af både shampoo og krop. Duften er mild og kan bruges af både kvinder og mænd. Shampooen indeholder 25 % ren aloe vera.
 • Nardos aloe vera håndsæbe
  Rene hænder er vigtigt for at undgå smittespredning og forebygge sygdomme. Med indhold af aloe vera sørger denne flydende håndsæbe for at dine hænder ikke tørre ud – selv ved hyppig håndvask.
 • Nardos aloe vera drik
  Sluk tørsten med en aloe vera drik og få samtidig gavn af de mange næringsstoffer som findes i planten. Derudover oplever mange at fordøjelsen bliver bedre efter indtagelse af aloe vera drikken. 


Køb Nardos på mecindo.dk

Forkæl din solbrændte, tørre og kløende hud med et naturligt og skånsomt aloe vera hudplejeprodukt. Med sine mange plejende og helende egenskaber, er Nardos aloe vera produkter helt unikke. 

På mecindo.dk kan du købe alt inden for håndkøbsmedicin, helsekost, kosttilskud og personlig pleje. Vi har et bredt udvalg i hver kategori, så du finder nemt det du leder efter. Gå på opdagelse i vores sortiment og vælg de produkter du kan bruge. Når du bestiller får du dine varer leveret inden for kun 2-4 hverdage.

Har du spørgsmål til et produkt eller din ordre, er du altid velkommen til at kontakte mecindo kundeservice. Vi kan kontaktes via kontaktformularen, mail eller telefon. Du kan kontakte os på telefon og mail. Du kan forvente at få svar på din henvendelse i løbet af kun 24 timer i hverdagene. 

Læs mere Skjul