MAM

Sutter, sutteflaske og bideringe – med et produkt fra MAM er du sikret høj kvalitet, ergonomisk korrekt design og produkter fri for skadelige stoffer. MAM har siden 1975 produceret tilbehør til børn og med deres store erfaring og mange år på bagen, har de i dag et stort og utroligt populært udvalg.


Hvad er MAM?

MAM er et mærke inden for tilbehør til babyer og blev grundlagt af østrigeren Peter Röhrig tilbage i 1976. MAM’s fokus og mål er at bidrage til børns udvikling, men også at gøre hverdagen nemmere for forældrene – altså dig. 

I 1970’erne var det svært at finde tilbehør til babyer som både var pæne og samtidig effektive. Det var enten eller. Dette blev startskuddet til udviklingen af MAM og i dag finder du et kæmpe udvalg inden for sutter, sutteflasker, bideringe og meget mere fra det populære brand. 


Produkter fra MAM

Udvalget af MAM produkter på mecindo.dk er stort. Du kan vælge mellem:

  • Sutter
  • Sutteflasker
  • Krus
  • Bideringe

Sutterne fra MAM er fremstillet af materialer af høj kvalitet og opfylder EU standarden, EN 1400. Det betyder bl.a., at sutterne er fremstillet af medicinsk silikone og er både lugt- og smagsneutral. Nogle sutter er desuden fremstillet af naturgummi/latex. Disse er mere modstandsdygtige overfor skader, hvis barnet er begyndt at få tænder. 

Vælg den sut der passer til barnets alder, f.eks. 0-6 måneder eller 6+ måneder. Sutterne fra MAM har en symmetrisk form og ligger godt i barnets mund. Derudover har de bløde kanter og store lufthuller. Dette medvirker, at de er yderst skånsomme for babys mund og hud. 

En populær sut fra MAM er MAM Air Sut 6+, som har et åbent skjold der lader barnets hud ånde under brug. Sutten er velegnet til børn fra 6-36 måneder. 

Uanset om du vælger en silikone- eller naturgummisut, er de fri for både BPA, BPS og er fremstillet i Europa.

Sutteflasker fra MAM er fremstillet af polypropylen og er desuden fri for BPA og BPS. Alle sutteflasker overholder EU standarden, EN 14350. Du kan vælge mellem sutteflasker til børn i alle aldre. Er barnet større, kan du vælge en suttekop. Disse er fremstillet af samme materialer som sutteflaskerne. 

Som tilbehør til sutteflaskerne finder du forskellige suttehoveder/flaskesutter. Disse gør det muligt at vælge lige netop den type der passer til din baby. Til et barn der skifter fra amning til flaske, er MAM Easy Start Anti-Colic sutteflasken et godt valg. Sutteflasken har en bundventil som reducerer kolik med op til 80 %. Ventilen sikrer nemlig, at barnet ikke sluger en masse unødig luft. 

MAM bideringe er fremstillet af 100 % naturgummi. Alle bideringe er håndmalede med naturlige farver og er desuden utroligt bløde og behagelige for barnet at bide i. Med en bidering kan du lindre ømme gummer, men også stimulere barnets sanser der konstant udvikler sig. 

MAM brystpumpen er til dig der ønsker hjælp til amningen. Brystepumpen er udviklet i tæt samarbejde med lægefaglige eksperter på området, og derfor får du altså et produkt af høj kvalitet. Alle dele på brystpumpen er fri for både BPA og BPS. 


Hvorfor vælge MAM?

Der er mange gode grunde til at vælge MAM når du køber tilbehør til dit barn. Herunder får du nogle af de mange fordele ved MAM:

  • Fremstillet af medicinsk silikone
  • Fremstillet af naturgummi
  • Fri for BPA og BPS
  • Ergonomisk korrekt design
  • Kan steriliseres i mikroovn


Køb MAM til baby på mecindo.dk

Vil du give dit barn en sut eller sutteflaske af høj kvalitet, uden skadelige stoffer og med et ergonomisk korrekt design? Så er det produkterne fra MAM du skal vælge. Alle produkter til babyer fra MAM er fri for både BPA og BPS. 

Vidste du, at vi på mecindo.dk også forhandler et stort udvalg af håndkøbsmedicin, sygeplejeartikler, kosttilskud, helsekost og personlig pleje? Gå på opdagelse i vores sortiment og vælg de produkter du kan bruge. Når du bestiller får du dine varer leveret inden for kun 2-4 hverdage.

Har du spørgsmål til et produkt eller din ordre, er du altid velkommen til at kontakte mecindo kundeservice. Du kan kontakte os på telefon og mail. Vi svarer altid på mails inden for 24 timer i hverdagene.

Læs mere Skjul