Læsø Saltcare

Læsø Saltcare er især velegnet til tør, kløende og skællende hud og hårbund. Alle produkterne indeholder restlage af sydesalt fra Læsø, hvor saltet har et højt indhold af mineraler. Plejeprodukter fra Læsø Saltcare efterlader huden fugtgivet, plejet og næret. Læs mere om Læsø Saltcare og deres produkter, samt hvad de kan bruges til nederst på denne side.


Hvad er Læsø Saltcare?

Læsø Saltcare er en dansk virksomhed med Agnete Schrøder ved roret. Agnete og en stor del af hendes familie fremstiller, pakker og sælger de skønne Læsø Saltcare produkter, der er af høj kvalitet. I fremstillingen af Læsø Saltcare produkterne anvendes der ikke farvestoffer, parabener eller parfume – derfor får du altså nogle produkter, der kan bruges på mere eller mindre al slags hud.

Læsø er en lille ø, men dog den største i Kattegat. Øen ligger mellem Frederikshavn og Göteborg, og er omgivet af havvand med et højt indhold af salt. Læsø er en kendt Ø, og om sommeren besøges øen af mange turister. De fleste tager også derfra med enten et Læsø Saltcare produkt, eller sydesalt som kan bruges i madlavningen eller i hjemmelavede bodyscrubs. Bland sydesalt i din favoritolie, og skrub huden nænsomt med scrubben. Huden efterlades ren og blød – fri for døde hudceller og andre urenheder. 


Læsø Saltcare produkter

Udvalget af Læsø Saltcare produkter inkluderer alt fra shampoo til lotions. Herunder kan du læse meget mere om de enkelte produkter, og dermed blive klogere på hvad de forskellige produkter kan tilbyde dig og din krop.

 • Læsø Saltcare Shampoo
  En plejende shampoo med restlage fra sydesaltningen på Læsø. Shampooen kan bruges til alle hår- og hudtyper. Lider du af tør, kløende og skællende hårbund, er shampooen utrolig velegnet til netop dig. Indholdet af sydesalt lindrer og stabiliserer effektivt hårbunden. Lad shampooen sidde nogle minutter i håret inden den skylles ud. Saltet skal have tid til at virke i hovedbunden, og derfor er det vigtigt at du ikke masserer det ind og skyller det ud for hurtigt efter hinanden. 

 • Læsø Saltcare Creme
  Cremen kan anvendes i ansigtet, på hænder og på hele kroppen, hvor indholdet af restlage fra sydesaltningen blødgør, plejer og fugter huden intensivt. Læsø cremen er især velegnet til tør og skællende hud. 

 • Læsø Saltcare Gel
  En utroligt effektiv gel der behandler rød, tør og skællende creme i hovedbund og på huden over hele kroppen. Brug den f.eks. på albuer, knæ, hæle og fingre hvor den hurtigt absorberes og efterlader huden fugtgivet.

 • Læsø Saltcare Conditioner
  Brug Læsø Saltcare Conditioner efter du har vasket håret med Læsø Saltcare Shampoo. Udover sydesalt indeholder conditioneren også mandelolie, som skånsomt plejer hår og hovedbund. 

 • Læsø Saltcare Skrubbecreme
  Skrubbecremen er eksfolierende og efterlader huden blød, ren og glat. Skrubbecremen indeholder bl.a. honning, krusemynte, citrusolie og selvfølgelig jomfrusydesalt fra Læsø. Brug Læsø Saltcare skrubbecreme til effektivt at fjerne døde hudceller. 

 • Læsø Saltcare Lotion
  En lækker og effektiv bodylotion til tør, irriteret og skællende hud på kroppen. Lotionen er drøj i brug og bør anvendes efter hvert bad for optimal virkning. 

Du kan bruge Læsø Saltcare plejeprodukter dagligt, uanset om du har hudproblemer eller ej. Dog vælger mange at bruge produkterne hvis de har tør, kløende, skællende hud eller mindre rifter og sår. Især små rifter og sår har godt af produkterne, da saltet renser og plejer effektivt og skånsomt. 


Læsø Saltcare og psoriasis

Kan du bruge produkterne fra Læsø Saltcare, hvis du lider af psoriasis? Ja – det kan du godt. 

Det er især Læsø Saltcare gelen der er meget velegnet til psoriasisramt hud, da denne indeholder hele 77% restlage af sydesalt. Du kan sagtens bruge alle plejeprodukter fra Læsø Saltcare hvis du døjer med psoriasis. Produkterne indeholder som tidligere nævnt hverken parfume, parabener eller farvestoffer, og derfor irriterer produkterne ikke huden yderligere. I stedet virker indholdet af restlage fra sydesalt lindrende, beroligende og rensende på huden.


Hvad er psoriasis?

Psoriasis er ikke bare tør og skællende hud, men en betændelseslignende reaktion i huden. Det kommer til udtryk gennem store udslæt og er karakteriseret af højrøde udslæt med hvide skæl. I Danmark har omkring 2-3 % af befolkningen psoriasis, og det er alle aldersgrupper der rammes. Desuden er psoriasis arveligt, men det smitter ikke.

Mange oplever, at især sol og salt virker utroligt godt mod psoriasis, og derfor rejser mange sydpå når de har muligheden for det. Ellers kan du med fordel gøre brug af de danske Læsø Saltcare hudplejeprodukter, som du finder her på mecindo.dk til billige priser og med hurtig levering. 


Hvad er sydesalt?

Læsø er kendt for saltsydning, men hvad er det? På Læsø er der noget der hedder Rønnerne. Her henter man saltlagen fra gravede brønde, hvor saltlagen dannes i det tynde sand ved kysterne. Om efteråret og om vinteren oversvømmes Rønnerne, og når sommeren kommer, fordamper vandet og tilbage er restvandet som har en meget høj koncentration af salt.

Saltlagen indsamles og opvarmes til 80-85 grader, hvorefter saltet tørres. Herefter indeholder restlagen hele 26% salt – samme koncentration af salt, som det i Det Døde Hav i Israel. 


Køb Læsø Saltcare på mecindo.dk 

Køb dine Læsø Saltcare plejeprodukter her på mecindo.dk. Vi forhandler Læsø Saltcare til billige priser, og har flere forskellige produkter – alle uden farvestoffer, parabener og parfume. Alle produkterne indeholder restlage fra Læsø sydesalt, og er meget velegnet til tør, kløende og skællende hud og hårbund. 

Kom den kløende hovedbund til livs med Læsø Saltcare shampoo og balsam, eller lindr og behandl kløende og skællende hud på hele kroppen effektivt og hurtig med creme, lotion og gel. 

Vi har også et bredt sortiment af håndkøbsmedicin, kosttilskud, helsekost og personlig pleje til billige priser. 

Har du spørgsmål til et produkt eller en ordre, er du mere end velkommen til at kontakte vores kundeservice. Du kan kontakte kundeservice på mail eller telefon.  


Læs mere Skjul