John Masters

John Masters Organics blev grundlagt af stylisten John Masters i hans salon i Soho, New York. Hans mål var dengang og er fortsat at lave kvalitetsprodukter uden at gå på kompromis med miljøet, og derfor er ingredienserne økologiske og emballagen genanvendelig. Det betyder, at du som forbruger kan nyde alle kvalitetsprodukterne med god samvittighed.
John Masters serien byder både på sæber, scrubs, cremer, balsam & shampoo samt stylingsprodukter.  


viser 1 til 48 af 59 (2 sider )

For de fleste mennesker er kropspleje en vigtig bestanddel af hverdagen. Det kan enten være pleje af huden, håret eller begge dele, men fælles for alle er, at kvaliteten af produkterne er det vigtigste element til en sund og smuk krop, og her kommer John Masters Organics ind i billedet.

Deres produkter ligger nemlig helt i top hvad angår kvalitet indenfor produktkategorier som shampooer, conditioners, arganolie, scrubs og meget mere.

John Masters historie

John Masters Organics’ historie starter i Soho, New York. I takt med at grundlæggeren John Masters ry som en af de bedste stylister steg, øgedes hans interesse for økologiske produkter. Hans mål blev at kombinere økologi og bæredygtighed med kvalitetsprodukter, da han ikke ville gå på kompromis med nogen af dem.

I dag står John Masters Organics som en poiner inden for luksus skønhedsprodukter og med deres partnerskaber med farmere rundt om i verden, gør de det muligt at nyde produkterne med god samvittighed.

John Masters produktkrav

Produkterne fra John Masters er lavet efter strenge krav som bl.a. betyder, at der ikke benyttes kunstig farve eller dufte i ingredienserne, mens al indpakning bruger mindst muligt blæk og er trykt på 100 % genanvendeligt papir.

Produkterne fra John Masters Organics skal alle fortsat leve op til grundlæggeren John Masters oprindelige krav til sine produkter, som er:

 • Ingen SLS (sodium lauryl sulfat), SLES, parabener, DEA, MEA, eller TEA
 • Ingen GMO (Genetisk Modificerede Organismer)
 • Ingen petro-kemikalier (ingredienser baseret på petroleum)
 • Ingen dyreforsøg
 • Ingen kunstige farvestoffer, dufte eller fyldstoffer, såvidt det er muligt.
 • Alle ingredienser skal, så vidt muligt, være økologiske
 • Alle planteekstrakter og essentielle olier skal så vidt muligt være økologisk certificeret
 • Alle essentielle olier skal være dampdestillerede og ikke udtrukket med propylen glykol, som ødelægger effekten af olien
 • Alle planteolier skal være kold-pressede og ikke varmedestillerede, hvilket ødelægger planteoliens terapeutiske egenskaber
 • Alle ingredienser skal være beviseligt gavnlige for håret eller huden
 • Alle ingredienser skal høstes på en miljøvenlig måde (vildt dyrket)
 • Alle ingredienser skal, såvidt muligt, være biologisk nedbrydelige
 • Fair-Trade ingredienser skal bruges hvor det er muligt

John Masters Organics 100% Argan Oil 

Et eksempel på hvordan ovenstående krav fungerer i virkeligheden findes ved udvindelsen af den arganolie som bruges til produktet John Masters Organics 100% Argan Oil. Arganolien udvindes ved håndkraft i Arganskoven i Marokko af lokale kvinder, og der er her, stor fokus på bæredygtigheden, da argantræet er et sjældent og truet træ.

Overskuddet for arbejdet med at udvinde arganolie går til sundhedspleje og uddannelse til hele lokalsamfundet.

Ansigtsmaske, scrubs og læbepomade

Ovenstående er blot nogle af de produkter John Masters har udviklet for at komme problemer med uren eller fedtet hud til livs. Disse problemer er noget, mange kender til, og John Masters Organics har derfor udviklet en produktserie, som med sit indhold af planteekstrakter og essentielle olier hjælper med netop dette.

Til ansigtet har de bl.a. udviklet ansigtsmasker, læbepomader og dagcremer, som skal hjælpe med at rense og beskytte ansigtet.

Det er dog ikke kun ansigtet, at John Masters Organics har haft fokus på. De har også udviklet produkter, som skal hjælpe med at holde kroppen frisk og sund. Her har de udviklet lækre produkter som body scrubs, body wash og bodylotion, som på en blid og nænsom måde renser og fugter huden.

Shampoos, conditioners og hårkure

For de fleste er det nødvendigt at pleje deres hår for at opnå det flotte, fyldige og glansfulde hår, som mange stiler efter.

John Masters Organics har til det formål lavet en række produkter, som med et indhold af fx ekstrakter og essentielle olier hjælper med at bekæmpe tørt og ødelagt hår og i stedet give det fornyet liv.

John Masters Organics har bl.a. udviklet en række forskellige conditioners, som udglatter filtret, hjælper mod tørt og ødelagt hår og plejer det med planteekstrakter og essentielle olier.

De har ligeledes udviklet shampoos, som er lavet på særligt udvalgte planter og blomster, til både normalt, tørt og fint hår. Desuden har de udviklet en særlig skælshampoo, som hjælper mod en særlig tør og skadet hovedbund.


Læs mere Skjul