Jack N Jill

Giv dit barn en god oplevelse når det gælder tandbørstning. Med tandbørste og tandpasta fra australske Jack N’ Jill, gør du både noget godt for dit barn og naturen. Tandpastaerne er fri for fluor, og tandbørsterne er bionedbrydelige. Læs mere om Jack N’ Jill her.


Hvad er Jack N’ Jill?

Jack N’ Jill er en australsk producent af helt naturlig tandpasta til babyer, småbørn og børn. Jack N’ Jill blev lavet første gang tilbage i 1949, men har været i nuværende ejeres familie i mere end 20 år. Med en farmaceutisk baggrund, har parret bag Jack N’ Jill for alvor viden om de ingredienser der anvendes i fremstillingen af tandpastaer til børn. 


Hvorfor vælge Jack N’ Jill?

Når du vælger en tandpasta fra Jack N’ Jill, får du en tandpasta der er fri for: 

 • Fluor 
 • Sukker
 • Farve
 • SLS
 • Gluten
 • Syntetiske tilsætningsstoffer 

Hvorfor vælge en tandpasta uden fluor, for beskytter det ikke tænderne? Jo, en tandpasta med fluor beskytter tænderne, men hos børn op til 8 år, bør indtaget af fluor begrænses. For store mængder fluor kan nemlig forstyrre dannelsen af emalje på tænderne. Med en Jack N’ Jill tandpasta uden fluor skal du ikke bekymre dig om dette. 

SLS er en forkortelse af sodiumlaurylsulfate, også kaldet natriumlaurylsulfat. Især dette stof er værd at undgå, hvis du har blister i munden eller tendens til dette. SLS kan nemlig forværre blister i munden. 

Tandpastaer fra Jack N’ Jill er ikke skadelige at synke, hvilket mindre børn ofte gør i stedet for at spytte ud. Derudover kan du også vælge tandbørster fremstillet af bionedbrydelige materialer. Håndtagene er lave af GMO fri majsstivelse og indeholder derfor ingen plastik eller lignende. 


Jack N’ Jill produkter

Sortimentet af Jack N’ Jill tandplejeprodukter består af tandpasta, tandbørster og få andre hudplejeprodukter til babyer og børn. Læs mere om de forskellige produkter herunder, samt hvad de indeholder.


Jack N’ Jill tandpasta

Vælg en tandpasta fra Jack N’ Jill med dit barns favoritsmag. Du kan vælge mellem smagsvarianterne: Jordbær, blåbær, solbær, banan, hindbær og selvfølgelig smagsneutral. Smagene stammer fra økologiske bær og frugter, og er helt naturlige.

Ved frembrud af de første tænder, kan barnet opleve irritation, kløe, rødme og ømhed i gummerne. Her er Jack N’ Jill Teething Gel perfekt til lindring af symptomerne. Gelen kan bruges fra barnet er 4 måneder, og så er det selvfølgelig uden syntetiske tilsætningsstoffer. 


Jack N’ Jill tandbørste

Tandbørsterne fra Jack N’ Jill er utroligt bløde og skånsomme overfor tænder og tandkød. De findes med forskellige print, f.eks. en koala, dinosaur og flodhest. 

Da tandbørsterne er bionedbrydelige, kan de komposteres. Knæk hovedet af og læg tandbørstens håndtag i din kompost. 

Til de første tænder kan du med fordel anvende Jack N’ Jill fingertandbørsten i silikone eller børsten til tænder og gummer. Silikonen er fri for BPA og PVC. 

Den elektriske tandbørste fra Jack N’ Jill er et hit til større børn (3+). Tandbørsten spiller musik mens der børstes tænder, og så er den desuden fremstillet af genanvendelige materialer. Batterierne er lukket inde med skruer, og barnet kan derfor ikke selv få disse ud. 

Når munden skal skylles, kan du fuldende tandbørstningen med et Jack N’ Jill tandkrus. Tandkrusene er fremstillet af bambus og ris skaller og tåler opvaskemaskine. Krusene er også perfekte til at opbevare tandbørsten i, efter tandbørstning. 


Udskift altid din tandbørste hver 8. uge – uanset om det er en tandbørste fra Jack N’ Jill eller et andet brand. Du bør også udskifte tandbørste efter sygdom. Ved almindelig rengøring af tandbørsten skal du være opmærksom på, at tandbørsterne fra Jack N’ Jill ikke tåler kogende vand eller mikroovn. 

I stedet skal du skylle børsten under koldt vand og ryste den grundigt efterfølgende. Du kan du sætte børsten i en kop, med hovedet ned, og tilføje brintoverilte til børstehovedet er dækket. Lad det stå i 10 minutter og skyl børsten under rindende vand. 

Tandbørsten er nu steriliseret og klar til brug igen. 


Jack N’ Jill plejeprodukter

Til badet og daglig hudpleje finder du også skønne og milde produkter fra Jack N’ Jill. Udvalget indeholder bl.a. shampoo, boblebad og cremer. Til hår og kropsvask kan du vælge Jack N’ Jill Simplicity Shampoo & Bodywash. Shampooen indeholder ingen duft og er velegnet til alle hudtyper. Den er derfor helt perfekt til nyfødte og mindre børn. Sæbeeffekten kommer fra den naturlige sæbebark, der udover at rense også virker antiinflammatorisk.  

Overordnet set findes der tre serier inden for plejeprodukter fra Jack N’ Jill, nemlig:

 • Simplicity
  Uden duft og især velegnet til sensitiv hud. Plejer og beskytter huden med sit indhold af bl.a. quinoa. 

 • Sweetnes
  Med skønne dufte af naturlig oprindelse, virker sweetnes plejeprodukterne opløftende og plejende. Indeholder bl.a. appelsin, kokos og ylang ylang. 

 • Serenity
  Fugter, plejer og blødgør huden med indhold af bl.a. lavendel og kamille. 


Derfor er det vigtigt at børste børns tænder

Når dit barn begynder at få de første mælketænder, er det vigtigt at du hjælper barnet med at børste dem. Selvom barnet senere taber mælketænderne og får nye, betyder det ikke, at mælketænderne ikke skal børstes. Giv grobund for en god mundhygiejne, og gør det til en hyggelig oplevelse at få børstet tænder to gange dagligt.


Mundhygiejne til hele familien

På mecindo.dk finder du produkter til hele familiens mundhygiejne. Tandbørster, tandpasta, tandtråd og mundskyl. I kategorien ”Mundhygiejne” kan du se alle produkterne, og få en sund og god mundhygiejne. 


Køb Jack N’ Jill tandpleje på mecindo.dk

Find dit barns første eller næste tandbørste her. Se udvalget af Jack N’ Jill tandpasta, tandbørster og plejeprodukter til børn, og køb til billige priser her på mecindo.dk. Du kan bestille online i dag, og få dine varer leveret inden for kun 2-4 hverdage. 

Vi har et bredt sortiment af håndkøbsmedicin, kosttilskud, helsekost og personlig pleje til billige priser. 

Har du spørgsmål til et produkt eller en ordre, er du mere end velkommen til at kontakte vores kundeservice


Læs mere Skjul