Idun Minerals

Idun Minerals laver alt inden for milde og effektive skønhedsprodukter. Få et naturligt udtryk, eller det udtryk som lige netop du selv ønsker. Vi har et stort udvalg, og her på siden kan du læse mere om produkterne, samt hvordan du kan lægge din makeup.


viser 1 til 48 af 104 (3 sider )

Hvad er Idun Minerals?

Idun Minerals er et svensk mærke inden for skønhedsprodukter. Mærket blev grundlagt tilbage i 2011, på kvindernes internationale kampdag. Idun Minerals produkter er alle baseret på højpigmenterede mineraler.

Navnet er inspireret af gudinden Idun, fra den Oldnordiske mytologi. I mytologien var hun gudinde over den evige ungdom. 


Skønhedsprodukter fra Idun Minerals

Alle Idun Minerals skønhedsprodukter indeholder beskyttende og fugtgivende ingredienser, der også kan benyttes af personer med sensitiv hud. Produkterne tilstopper ikke porerne og derfor mindskes risikoen for at huden bliver irriteret og rød. Basisprodukterne har intet indhold af talkum, silikone, olie eller parfume. 

I Sverige bærer produkterne desuden det svenske apotekermærke, der er en garanti for et produkt der har gennemgået en streng kvalitetskontrol. 

På Mecindo.dk, dansk forhandler af Idun Minerals, finder du følgende produkter fra mærket:


Find din hudtype

Som du kan se, er udvalget stort, og måske sidder du tilbage og er i tvivl om hvilket eller hvilke produkter du skal vælge. Du kan som en start finde ud af, hvilken hudtype og hudtone du har. Dette gør det nemmere at finde ud af, hvilke farver der passer til dig og din hud. Det betyder selvfølgelig ikke, at du skal holde dig til disse farver. 

Den der kender din hud bedst, er dig selv. Har du en tør, fedtet eller problematisk hud? 

 • Tør hud er kendetegnet ved at være stram, lidt kedelig og så ser den mat ud. Ofte er grunden til den tørre hud, at den mangler fugt. Sørg derfor at pleje din hud hver dag. En god ansigtscreme der virker fugtgivende og nærende er et must. Idun Minerals laver bl.a. denne ansigtscreme til personer med tør hud. 
 • Fedtet hud er skinnende og olieret. Ofte oplever personer med fedtet hud, at få mange bumser. Den fedtede hud kommer af, at hudens talgkirtler overproducerer fedt. Overproduktionen kan både skyldes arvelige gener, men også brug af forkerte plejeprodukter eller makeup produkter. Sørg for dagligt at rense huden med et mildt renseprodukt, f.eks. Idun Minerals Cleansing Mousse eller Idun Minerals Cleansing Face Eye Lotion. Slut altid af med en effektiv fugtighedscreme. 
 • Problematisk hud/atopisk hud er betegnelser der ofte anvendes i sammenhæng med hud der er påvirket af rosacea, akne eller eksem. Du kan bruge Idun Minerals på atopisk hud, men husk altid at fjerne makeuppen om aftenen. Ved at fjerne makeuprester giver du din hud de bedste betingelser for at ånde og regenerere natten over.  


Bestem din hudtone

Idun Minerals har lavet en fantastisk guide til at finde din hudtone. Når du kender din hudtone er det meget nemmere at finde ud af, hvilke toner de produkter du vil bruge, bør have. Det smarte ved Idun Minerals’ guide er, at den også viser hvilke af deres egne produkter der anbefales til de enkelte hudtoner.

Du finder deres foundation guide lige her

Selvom deres guide er perfekt, finder du stadig produkterne billigere her på Mecindo.dk. 


Sådan burger du makeup

Måske er du allerede helt klar over hvordan makeup bruges, eller også er det først nu du vil begynde på det. Derfor har vi lavet en lille makeup guide til dig. Du kan vælge at følge den, eller blot prøve dig frem. Vores guide viser ikke den eneste måde at lægge makeup, men den giver indblik i hvordan de forskellige produkter anvendes.

 • Inden du begynder at lægge din makeup, er det vigtigt at din hud er ren. Vask derfor ansigtet med vand eller en mild ansigtsrens. 
 • Tør ansigtet grundigt – du skal ikke gnide huden, men duppe den tør. 
 • Smør nu ansigtet med en ansigtscreme der giver fugt og næring til huden. 
 • Når cremen er trængt ind i huden, kan du påføre en smule foundation på huden. Sørg for at fordele din foundation grundigt, og brug ikke for meget. 
 • Til dine øjne kan du bruge en øjenskygge der passer til din øjenfarve.
 • På indersiden af øjnene kan du bruge en eyeliner. Eyelineren fremhæver både dine øjne i sig selv, men også din øjenfarve. 
 • På øjenvipperne skal du bruge en mascara – her vælger flest at bruge en sort – den passer nemlig til alle.
 • Hvis du vil bruge læbestift eller lipgloss kan du igen vælge en der passer til din hudtone, og ikke bruge en der er for markeret. 
 • Hvis du har meget lyse øjenbryn, kan du bruge en eyebrow pen der markerer øjenbrynene. 


Rengør din makeup jævnligt

Dine makeupprodukter kan hurtigt blive til nogle bakteriebomber, med mindre du engang imellem rengør produkterne. Især dine børster der både er i kontakt med produkterne, huden og borde eller kurve, samler hurtigt en masse bakterier sammen. Idun Minerals har lavet en effektiv spray til rengøring af børster. 

Du kan også vaske børsterne under varmt vand – ikke brandvarmt, men varmere end lunkent. Brug lidt shampoo og massér den godt ind i den våde børste. Skyl godt med vand og lad børsten tørre. Dette er også en god idé altid at gøre, inden du bruger en børste for første gang. Så slipper du for at der sidder urenheder i børsten inden den kommer i kontakt med huden. 

Urenhederne behøver ikke være kemirester, men det kan også være små stykker af børstens hår der i sidste ende kan lægge sig rundt i makeuppen.


Køb produkter fra Idun Minerals på Mecindo.dk

Vælg dine favoritprodukter fra Idun Minerals og skab lige præcis det udtryk du ønsker. Udvalget er stort og består af alle de populære og bedste makeupprodukter. Uanset om du er på jagt efter øjenskygger, mascaraer, foundations eller læbestifte, finder du det på mecindo.dk.

På mecindo.dk kan du købe alt inden for håndkøbsmedicin, helsekost, kosttilskud og personlig pleje. Vi har et bredt udvalg i hver kategori, så du finder nemt det du leder efter. Gå på opdagelse i vores sortiment og vælg de produkter du kan bruge. Når du bestiller får du dine varer leveret inden for kun 2-4 hverdage.

Har du spørgsmål til et produkt eller din ordre, er du altid velkommen til at kontakte mecindo kundeservice. Vi kan kontaktes via kontaktformularen, mail eller telefon. Du kan kontakte os på telefon og mail. Du kan forvente at få svar på din henvendelse i løbet af kun 24 timer i hverdagene.

Læs mere Skjul