Holistica-Medica

Køb dine homøopatiske lægemidler og kosttilskud fra Holistica-Medica her. Holistica-Medica er dansk og af høj kvalitet. Giv kroppen de bedste betingelser for at fungere, og få en bedre hverdag. Læs mere om Holistica-Medica her, og køb online allerede i dag.


Holistica-Medica

Holistica Medica, oftest omtalt Holistica, er en dansk virksomhed der bygger på holistiske tanker. Arvin Larsen er manden bag virksomheden der blev grundlagt tilbage i 1992. I dag har Holistica-Medica hjemme i Hornsyld, mellem Vejle og Juelsminde, og arbejdet er stadig på baggrund af de holistiske tanker og principper.

Holisme handler om, at man tror på, at der i udviklingen af lægemidler, skal tages hensyn til at forskellige folkesygdomme, udspringer af forskellige årsager. Produkterne som Holistica-Medica udvikler og fremstiller er homøopatiske lægemidler, der alle sigter efter tre planer:

 • Symptomet
 • Den fysiologiske årsag
 • Psykosomatisk stress

Alle homøopatiske lægemidler fra Holistica-Medica fremstilles af kontrollerede råvarer, fra kontrollerede laboratorier med strenge kvalitetskrav. Råvarerne er udtræk fra urter, træer, stængler, blade, rødder, frugt, bark, frø, kerner og mineraler.


Hvad er homøopati?

Homøopati er sammen sat af de græske ord, homois og pathos. Homois betyder lignende, og pathos, lidelse. Ved brug af homøopati er det altså på baggrund af princippet om, at små doser af et stof kan kurere symptomer, som stoffet i store doser ville fremkalde. 

Når et stof, altså udtræk fra urter, bark, blomster osv. bruges, sker det i fortyndinger fra 1/10000 – 1/1000000. Det betyder, at de doser du får af det enkelte stof, er i utroligt små doser. Udtrækkene fortyndes i enten vand og ethanol eller laktose der skulle forstærke virkningen. 

Ofte vil du se at der står D4, D6, D30 osv. på et homøopatisk lægemiddel, og er betegnelsen for D-potenser. For at få en D1 opløsning skal én del af stoffet fortyndes med ni dele af et neutralt stof, som er enten ethanol eller laktose. For at få en D2 opløsning fortyndes D1 opløsningen igen med ni dele neutralt stof. Sådan foregår det indtil den ønskede D-potens opnås. 


Homøopati fra Holistica-Medica

På mecindo.dk finder du et stort udvalg af både kosttilskud og homøopatiske lægemidler fra danske Holistica-Medica. Herunder finder du en kort beskrivelse af nogle af de mange produkter – vælg dem der bidrager til sundhed hos dig, og oplev hvad de rene og kvalitetsfyldte produkter kan for dig:

 • Holistica-Medica Vitamun
  Et effektivt, billigt og naturligt vitamintilskud til voksne og børn fra 11 år. Kosttilskuddet indeholder vitamin, mineraler, sporstoffer og urter der alle bidrager til kroppens funktioner. 
 • Holistica-Medica Vitamun Børnevitamin
  Tyggetabletter til børn fra 4-10 år. Indeholder vitaminer, mineraler, sporstoffer og urter der bidrager til en normalt fungerende krop.
 • Homøopatiske dråber
  Gå på opdagelse i udvalget af homøopatiske lægemidler. Du finder et væld af dråber, bl.a. de kendte Krone Chakra, Rod chakra, Solar plexus chakra og Pande chakra.


De mest populære Holistica produkter på mecindo.dk er:


Homøopati og symptomforværring

Når man første gang indtager et homøopatisk lægemiddel, kan en symptomforværring forekomme. Efter kort tid bør forværringen vende til en bedring. At kroppen reagerer på denne måde, er ikke en bivirkning ved brugen af homøopati, men ses i stedet som kroppens signal om at den er begyndt at udskille gift- og affaldsstoffer.

Du skal altid være opmærksom på, hvor meget dine symptomer forværres, og i hvilken sammenhæng du har symptomer. Sker der en drastisk forværring der ikke bliver bedre igen, er det hensigtsmæssigt at du kontakter din læge, da der kan ligge andre sygdomme bag.


Køb Holistica på mecindo.dk

Find de kosttilskud eller homøopatiske lægemidler fra Holistica-Medica du kan bruge, her på mecindo.dk – endda til billige priser. 

Vi har også et bredt sortiment af håndkøbsmedicin, kosttilskud, helsekost og personlig pleje til billige priser. 

Har du spørgsmål til et produkt eller en ordre, er du mere end velkommen til at kontakte vores kundeservice. Du kan kontakte kundeservice på mail eller telefon.  

 

Læs mere Skjul