Hevea

Hevea

Skal din baby have nyt legetøj? En sut uden skadelige stoffer eller måske en sutteflaske af glas? Så er Hevea produkterne det helt rigtige valg. Læs mere om produkterne fra Hevea der er fremstillet af naturgummi, og bestil online allerede i dag.


Hvad er Hevea?

Hevea er en dansk producent af tilbehør til baby. Tilbehøret er bl.a. sutter, bideringe og sutteflasker fremstillet af naturgummi. Kvinden bag Hevea er Terese Hoffeldt, der i 2009 fik idéen til kemifrie babyprodukter til både drenge og piger. Navnet Hevea stammer fra det latinske navn for det gummitræ hvorfra naturgummien stammer, nemlig Hevea Brasiliensis. Emballagen er FSC certificeret og betyder, at papir og pap kommer fra bæredygtigt skovbrug. 


Naturgummi uden kemi

Naturgummiet stammer fra træet Hevea Brasiliensis og er perfekt til fremstillingen af denne type produkter. Naturgummi er fra naturen side fri for ftalater, PVC, tungmetaller og andre skadelige stoffer. 

Farverne der bruges på nogle af produkterne, er pigmenter fra både planter og grøntsager, hvilket betyder at de kan falme en smule over tid. For at farverne kan holde så længe som muligt, bør tingene ikke ligge i direkte sollys.


Hevea produkter til baby

Udvalget af Hevea produkter vokser hele tiden, og derfor finder du mange forskellige produkter fra den miljøvenlige producent. De produkter du finder her på mecindo er bl.a.:


Hevea sutter

Giv dit barn ro med en sut af naturgummi. Sutten indeholder ingen skadelige stoffer, og derfor passer du både på dit barn og naturen. Sutterne findes til babyer i alderen: 

  • 0-3 måneder
  • 3-36 måneder

Sutterne findes i formerne rund, anatomisk og symmetrisk. Desuden er Hevea sutterne støbt i en helstøbning, hvilket betyder, at der ikke kan sætte sig snavs i diverse kanter og huller. 

Over tid vil sutten blive mørkere i farven. Det er helt normalt og skyldes, at der ikke er brugt syntetiske ingredienser og tilsætningsstoffer i fremstillingen af naturgummisutterne. En sut bør skiftes hver anden måned for at undgå overflod af bakterier eller andet. Det samme gælder din egen tandbørste. 

Falder sutten ud igen og igen? Eller bliver de bare væk? Prøv at sætte sutten fast med en suttesnor. Suttesnoren med sutten kan klipses fast i babyens tøj, i en sele eller noget helt tredje. 


Hevea bideringe og leg

At få tænder kan være smertefuldt, kløende og generelt irriterende for baby. Når tænderne begynder at bryde frem i gummerne, kan det være til stor hjælp og lindring, at bide i en bidering. Da bideringen skal i munden og tygges på, er det vigtigt at den er fri for skadelige stoffer der kan påvirke barnet. Hevea bideringene er fri for både ftalater, kunstig farve og PVC.

På mecindo.dk kan du vælge mellem følgende tre Hevea bideringe:

Til almindelig og motorisk leg er de flotte Star Balls perfekte. De er med huller der gør det nemt for baby at holde og gribe. 


Hevea sutteflaske og tilbehør

Sutteflaskerne fra Hevea er fremstillet af glas samt suttehoveder af naturgummi. Hevea sutteflasken kan indeholde 120 ml. og tåler maskinopvask. Sutteflaskerne er velegnede til babyer på 0-3 måneder.

Vælg mellem:

Som tilbehør til sutteflaskerne kan du købe forskellige suttehoveder. Hevea langsomt flow giver mælken langsommere, samtidig med at suttehovedet har en anti-kolik ventil der bidrager til at baby undgår at sluge luft. Hevea medium flow giver mælken lidt hurtigere og har også en anti-kolik ventil.


Hevea badedyr og bad

Babys bad må gerne være en god oplevelse. Med de sjove Hevea badedyr bliver bade til en leg. Badedyrene er ligesom alt andet fra Hevea fri for ftalater, PVC, tungmetaller og kemikalier. Vælg bl.a. mellem frøer og ænder. 

Når badedyrene ikke bruges, er det vigtigt at de tørres og opbevares et tørt og varmt sted. Opbevares de fugtige eller i direkte sollys kan de hurtigere gå i stykker eller ændre farve.

Udover badedyr kan du også vælge bademåtter der beskytter baby mod at glide. Brug den i badekarret eller i bruseren. 


Pleje til mor og barn

På mecindo.dk har vi et stort udvalg af plejeprodukter både mor og barn. Sortimentet består af alt inden for amning, hud- og mundpleje, bleer og solcreme. 


Køb Hevea produkter på mecindo.dk

Find og køb din sut, sutteflaske, bidering eller badedyr fra Hevea her på mecindo.dk. Du kan bestille online i dag, og få dine varer leveret inden for kun 2-4 hverdage. Produkterne til babyer er lavet af naturgummi og uden brug af skadelige tilsætningsstoffer.

Vi har et bredt sortiment af håndkøbsmedicin, kosttilskud, helsekost og personlig pleje til billige priser. Så hvis du ofte handler online på Mecindo, kan det være en fordel for dig at blive medlem af vores kundeklub, Club Mecindo. Som medlem får du ekstra rabatter på produkter, samt gratis fragt på alle dine ordrer.

Har du spørgsmål til et produkt, en ordre eller kundeklubben, er du mere end velkommen til at kontakte vores kundeservice


Læs mere Skjul