Henna Plus

Giv dit hår nyt liv med en hårfarve fra populære og velkendte Henna Plus. Hårfarven holder i op til tre måneder og kan desuden anvendes til at dække grå hår. Læs mere om Henna Plus og Long Lasting Colour nederst på denne side.


Hvad er Henna Plus?

Henna Plus er et mærke indenfor hårfarveprodukter og har siden 1985 fremstillet 100 % naturlige Henna hårfarve pulvere. I dag findes der flere end 70 hårfarver som du finder et stort udvalg af her på mecindo.dk. Hårfarveprodukterne fra Henna Plus er kendte for deres fantastiske farveresultater og pleje af håret. 

Med Henna Plus får du en hårfarve, hvor producenten har fokus på naturen som inspirationskilde. Desuden er alle hårfarverne fri for PPD (P-phenylenediamine). PPD er et farvestof som primært anvendes i hårfarve og som kan give dig allergiske reaktioner. 


Hvad indeholder Henna Plus?

Henna Plus er et utroligt rent hårfarveprodukt og indeholder nærmest ingen syntetiske ingredienser. I stedet indeholder farverne noget af det bedste Henna som findes – direkte fra de flotte hennatræer. 

Der er en meget lille mængde ammoniak i Henna Plus. Ammoniak får hårstrået til at åbne sig, så farven dermed kan trænge ind i håret. Det er bl.a. dette der gør, at hårfarven holdere længere. I Henne Plus er mængden af ammoniak et af de mindste i alle hårfarveprodukter. 

I Henna Plus er der hverken tilsat:

  • Parabener
  • PPD (P-phenylenediamine)
  • Syntetiske dufte 
  • Ftalater

Hårfarvernes duft stammer fra planter, blomster og urter. 


Henna Plus hårfarve: Long Lasting Colour

Som tidligere nævnt findes der flere end 70 forskellige Henna Plus hårfarver, og en stor del af dem finder du her på mecindo. Du kan vælge lige netop den farve du ønsker, men har du grå hår, er der nogle ting du bør være opmærksom på. 

Da Henne Plus er en naturlig hårfarve betyder det desværre også, at den ikke dækker grå hår optimalt. Grå hår har færre pigmenter, og derfor har farven svært ved at hæfte sig til hårene. Hvis du ønsker at dække grå hår, skal du derfor bruge en blanding af både Henna Plus pulver og Henna Plus creme. 

Når du bruger Henna Plus får du en farve der holder længe – faktisk op til tre måneder. Udover henna indeholder farverne bl.a. også økologisk solsikkekerneekstrakt, rooibos, grøn te og ginseng. Alle disse naturlige ingredienser plejer og beskytter håret så det holder sig sundt, smukt og er beskyttet mod solens UV-stråler. 


Hvordan virker Henna Plus hårfarve?

Henna Plus hårfarve virker ved at åbne hårstråene og lade farven trænge ind. Dette resulterer i en hårfarver der holder i lang tid. 


Køb Henna Plus på mecindo.dk

Vælg den Henna Plus hårfarve der passer til dig, og få giv dit hår et nyt liv og masser af glans. Henna Plus er en hårfarve med indhold af nøje udvalgte naturlige ingredienser. 

Vidste du, at vi på mecindo.dk også forhandler et stort udvalg af håndkøbsmedicin, sygeplejeartikler, kosttilskud, helsekost og personlig pleje? Gå på opdagelse i vores sortiment og vælg de produkter du kan bruge. Når du bestiller får du dine varer leveret inden for kun 2-4 hverdage.

Har du spørgsmål til et produkt eller din ordre, er du altid velkommen til at kontakte mecindo kundeservice. Du kan kontakte os på telefon og mail. Vi svarer altid på mails inden for 24 timer i hverdagene. 

Læs mere Skjul