HayMax er et engelsk produkt mod allergier og virker som en barriere mod ting der frembringer allergisymptomer. Reducerer effektivt stoppet næse, nys og løbende øjne. Læs mere om HayMax nederst på siden.


Hvad er HayMax?

HayMax er en naturlig og økologisk barrierecreme til brug i forbindelse med allergier. Barrierecremen smøres på huden i kanten af næseborene, men kan også påføres under øjnene. Herefter vil HayMax reducere allergier fremkaldt af støv, dyr samt pollen. Ved at bruge HayMax barrierecreme vil du altså opleve færre allergianfald samt mindre reaktioner.

HayMax er fremstillet af bivoks, frøolier samt aloe vera eller æteriske olier. Du kan også vælge den originale og første HayMax – HayMax Pure som ikke indeholder duft.

På mecindo.dk kan du vælge mellem følgende HayMax varianter:

  • HayMax Aloe Vera
  • HayMax Kids
  • HayMax Lavendel
  • HayMax Pure


Hvordan virker HayMax?

Når du påfører HayMax barrierecreme, virker det som en fælde eller en barriere. Barrieren fanger støv, partikler og pollen før de trænger ind i kroppen. Dermed er der færre partikler som kroppen kan reagere på. 

For nogle virker HayMax så effektivt, at de ikke oplever symptomer på deres allergi, mens andre oplever en stor reduktion. Dermed kan mange også nedsætte deres forbrug af allergimedicin. Desværre vil der også være få som slet ikke oplever en virkning – hvis dette er tilfældet, giver HayMax dig pengene tilbage. 

Det er vigtigt at huske på, at HayMax ikke kan kurere allergier, men reducerer allergenernes effekt.


Hvem kan bruge HayMax?

Alle kan gøre brug af HayMax – både babyer, tumlinger, børn, teenagere, voksne, ældre, gravide og ammende. Det skyldes, at HayMax er økologisk, medicin-fri og ikke-sløvende. 


Køb HayMax på mecindo.dk 

Lider du af allergi? Enten pga. støv, pollen eller dyr? Så prøv HayMax – det helt naturlige produkt mod allergier. HayMax kan bruges af alle i familien, også de mindste. 

Vidste du, at vi på mecindo.dk også forhandler et stort udvalg af håndkøbsmedicin, sygeplejeartikler, kosttilskud, helsekost og personlig pleje? Gå på opdagelse i vores sortiment og vælg de produkter du kan bruge. Når du bestiller får du dine varer leveret inden for kun 2-4 hverdage.

Har du spørgsmål til et produkt eller din ordre, er du altid velkommen til at kontakte mecindo kundeservice. Du kan kontakte os på telefon og mail. Vi svarer altid på mails inden for 24 timer i hverdagene. 

Læs mere Skjul