Mærker

Glutenfri kage

Lækker glutenfri kage i en fart.

Glutenfri kage er ikke så nemt at få fat i, i butikkerne, så hvis du vil have friskbagt, glutenfri kage, så er du nok nødt til at bage den selv. Det er heller ikke så svært med Orgrans glutenfri kagemix. Orgrans produkter er glutenfri, fri for hvede, fri for nødder, fri for mælkeprodukter, fri for æg og gær, er uden GMO og er velegnede til veganere. Så køb en pakke eller to af det gode kagemix, så kan du hurtigt og nemt præsentere familie og venner for sundt og velsmagende bagværk!


Viser 1 til 4

Glutenfri kage

Elsker du ikke bare chokoladekage?

Hvad gør man, når man skal leve glutenfrit og simpelthen bare elsker en god, saftig chokoladekage? Man køber selvfølgelig en Orgran Glutenfri Chokoladekage Mix og går i gang! Du finder en udførlig opskrift på pakken og har egentlig blot brug for en skål, et piskeris, en kageform og en ovn, så er du godt på vej til at få fremtryllet en lækker glutenfri chokoladekage. Server den med creme fraiche eller is og gerne med friske, dejlige frugter, så har du perfekte lækkerier, som hele familien kan spise med god samvittighed. 

Nemme kager til alle.

At bage brownies eller muffins går så let som en leg, og har du lyst til en nem glutenfri kage med god smag af vanille så prøv den gode vaniljekage mix. Den smager godt med is eller flødeskum og friske bær fra haven. En anden nem glutenfri kage fremstiller du med Orgrans chokolademuffin mix. Tilsæt f.eks. tørrede bær i dine muffins, hakket chokolade eller noget helt tredje og pynt dem med smørcreme, glasur eller friske frugter og bær.