Glutenfri pasta

Spaghetti, nudler og meget andet.

Læs mere Skjul

Viser 1 til 20

Glutenfri pasta

Velsmagende produkter fra Doves Farm.

Produkterne fra Doves farm er virkelig velsmagende og også nemme at bruge. På Doves Farm, som ligger i Wessex i England, går man op i økologi og fair trade, og man tager hensyn, til den verden vi lever i, for at bevare den for eftertiden. Doves Farm Brun Ris Spaghetti Glutenfri, er en økologisk, glutenfri spaghettilavet på brune ris. Pastaen produceres i Italien og foruden at være glutenfri, har den et højt indhold af fuldkorn.
Så selvom du lever glutenfrit, behøver du ikke at undvære en god gang spaghetti med kødsauce eller andre favoritretter med pasta. 

Stor udvalg og fantastisk smag. 

Samtidig med at være glutenfri, er de fleste produkter også fri for æg og mælkeprodukter, så hvad enten du har glutenallergi, laktoseallergi eller andet, så kan du trygt spise produkterne, som du køber online hos Mecindo. Prøv glutenfri spaghetti eller pastaskruer fra Doves farm, båndnudlerne fra Clearspring eller produkterne fra Orgran, som endda producerer deres pasta med f.eks. quinoa, majs og hirse og bruger tomat, basilikum og andre grønsager til at give farve og smag.