Glutenfri pasta

Spaghetti, nudler og meget andet.

Hvis man ikke kan tåle gluten, så har den største udfordring i ens daglige spisevaner nok været, at man skulle lægge sin kost fuldstændig om for at kunne leve glutenfrit. Sådan er det heldigvis ikke helt længere, for der bliver hele tiden udviklet og forsket, og nu kan man heldigvis få glutenfri pasta, som bare smager rigtig godt, er sundt og kan erstatte almindelig pasta. Ja, det er faktisk ligefrem sundere end almindelig, hvid pasta, da glutenfri pasta er fremstillet af brune ris, almindelige ris, majs, hirse, amarant, quinoa etc. 


Viser 1 til 20 af 20 (1 sider)

Glutenfri pasta

Velsmagende produkter fra Doves Farm.

Produkterne fra Doves farm er virkelig velsmagende og også nemme at bruge. På Doves Farm, som ligger i Wessex i England, går man op i økologi og fair trade, og man tager hensyn, til den verden vi lever i, for at bevare den for eftertiden. Doves Farm Brun Ris Spaghetti Glutenfri, er en økologisk, glutenfri spaghettilavet på brune ris. Pastaen produceres i Italien og foruden at være glutenfri, har den et højt indhold af fuldkorn.
Så selvom du lever glutenfrit, behøver du ikke at undvære en god gang spaghetti med kødsauce eller andre favoritretter med pasta. 

Stor udvalg og fantastisk smag. 

Samtidig med at være glutenfri, er de fleste produkter også fri for æg og mælkeprodukter, så hvad enten du har glutenallergi, laktoseallergi eller andet, så kan du trygt spise produkterne, som du køber online hos Mecindo. Prøv glutenfri spaghetti eller pastaskruer fra Doves farm, båndnudlerne fra Clearspring eller produkterne fra Orgran, som endda producerer deres pasta med f.eks. quinoa, majs og hirse og bruger tomat, basilikum og andre grønsager til at give farve og smag.