Futuro

Futuro tilbyder produkter som støtter og hjælper dig med smerter i led og muskler gennem dagen.

Futuros støttebind og bandager revideres og genudvikles løbende i tæt samarbejde med et panel af specialiserede læger og medicinske behandlere.

Deres portefølje består af bandager og støtter til knæ, ankler, albuer, håndled, ryg og mave.


Futuro støttebind og bandager 

Futuro vurderer og innoverer konstant deres produkter, hvorfor de også har mere end 70 patenter til at beskytte deres teknologi og design. 

Futuro giver dig muligheden for at skåne dig selv og dine led, sener og muskler - og yde 100% hver dag

Futuro's produkter bliver ført i mere end 40 lande på verdensplan, hvor der også ses stor anerkendelse for deres materialer, pasform og ikke mindst effektivitet.

Så hvorfor acceptere dine ledsmerter i hverdagen og lade dem holde dig tilbage? Med Futuro kan du leve som du vil!

Historie

Ideen kom til George Jack Jung Junior i 1917, da han i en fodboldkamp pludselig slog sin fod. 

Desperat som han var for at spille, klistrede han tape rundt om foden, og spillede derefter videre uden smerter. Det var på denne måde, Futuro's historie begyndte. 

Snart begyndte Jung at eksperimentere med måder, han kunne lindre andres smerter på, heriblandt gennem materialer. 

Idag, mere end 100 år senere, har Futuro de bedste produkter på markedet i kategorien støttebind.

Futuro Støttebind hos Mecindo

Hos Mecindo har vi et stort udvalg af Futuro-produkter til flere forskellige kropsdele. Hvad enten du har brug for et produkt til støtte af albue, knæ, håndled, ryg eller andet – så kan du finde det her.

  • Futuro Stabiliserende Knæstøtte giver støtte til svage og ømme muskler samt over knæet. Knæstøtten giver mulighed for fri bevægelse og sikrer samtidig, at knæet forbliver det rette sted og ikke kommer ud af den gode position.   
  • Futura Classic Albuestøtte støtter din albue og giver samtidig terapeutisk kompression. Albuestøtten er designet til at følge din arms naturlige form og er fremstillet i strækbart materiale for optimal komfort.   
  • Futuro Classic Rygstøtte lindrer ømme muskler og hjælper med at fremme en bedre kropsholding ved at stabilisere ryggen. Rygstøtten har justerbare spænder til individuel tilpasning og støtte af ryggen, og kan anvendes både i hverdagen og ved motion, hvor ekstra støtte er nødvendig.  

Hvordan kan støttebandager hjælpe med min leddegigt?

En støttebandage reducerer trykket på leddene og giver dermed både støtte og varme til de led, der er ramt af leddegigt. Forbedret støtte ved leddegigt kan lindre smerter, mindske hævelser og sågar øge smidigheden.

Eftersom støttebandage giver varme til leddet, vil det være fordelagtigt at anvende i koldt vejr, hvor gigtsymptomer har en tendens til at forværres.

En støtteskinne kan ligeledes hjælpe med at give støtte og en normal vægtfordeling, som dermed reducerer smerter og hindrer leddegigten i at forværres. 

  • Futuro Classic Ankelstøtte er en elastisk bandage med justerbar strop for stabil og individuelt tilpasset støtte. Ankelstøtten er bl.a. velegnet ved forvridninger, overanstrengelse og leddegigt, og kan tilmed forebygge nye skader.  
  • Futuro Tumstöd beige stabiliserer de nederste tommelfingerled med behagelig støtte og sikrer desuden, at hånden og fingrene kan bevæge sig frit og ugeneret.   
  • Futuro Justerbar Håndledstøtte giver støtte til stive, svage eller skadede håndled og kan bruges som støtte ved fysisk aktivitet. Håndledsstøtten støtter, varmer og beroliger, og beskytter desuden også mod yderligere skade ved brug.  

Teknologi

Varmeteknologi- Varmeteknologien i Futuro-produkterne fremmer en mikrocirkulation i de områder, der har brug for helbredelse. Dette øger aktiviteten i musklerne og senerne omkring leddene, således at ilt og næringsstoffer nemmere kan nå ind til det ømme væv og på den måde støtte og fremme helingsprocessen.

Blid komprimering - Den blide komprimering i Furuto-produkterne støtter både det ydre og det underliggende bløde væv, som forhindrer en ophobning af væske i leddet, hvilket kan være meget smertefuld. 

På den måde aftager hævelse i leddende hurtigere, og spændinger i det bløde væv mindskes. 

Kort efter påtagning af støttebindet, vil du opleve en lindrende følelse og dermed en øget energi, der kommer som følge af en forbedret blodcirkulation. 

Proprioceptorerne - Proprioceptorerne støttes gennem det milde tryk Futuro's støttebind lægger på huden og i vævet. 

Den proces der opstår, når du bruger Futuro's produkter, forbedrer kroppens biomekanik og din koordinering af muskler.

Hvad kan jeg selv gøre, efter skaden er sket?

Overbelastningsskader er skader, som er forårsaget af gentagne bevægelser, f.eks. i forbindelse med forkert eller for tung belastning ved træning.

Overbelastningsskader kan være svære at identificere, da symptomerne ofte kommer snigende og ikke nødvendigvis opleves i umiddelbar forlængelse af en skade, ulykke eller lignende, ligesom akutte skader gør.

Ved overbelastningsskader er der altid en risiko for, at skaden bliver til en kronisk tilstand, hvis man ikke lytter til kroppens signaler. Det er derfor vigtigt at søge læge, hvis man oplever smerter, stivhed og hævelse, som kan være kroppens måde at signalere, at noget er galt.

Ved en akut skade, der ofte kan opleves ved håndleddet, f.eks. når man tager fra ved et fald, kan man påbegynde en såkaldt RICE-behandling, som står for Rest-Ice-Compression-Elevation og foregår på følgende måde: 

  • Ro: Hold håndleddet i ro og undgå vægtbelastning ved det skadede sted. Du bør holde dig i ro de første to døgn.   
  • Is: Læg noget koldt på leddet, såsom ispakninger, isterninger eller en pose frosne grøntsager. Vær opmærksom på, at isen aldrig må lægges direkte på huden, da der kan opstå forfrysninger: læg altid et klæde mellem isen og huden. Isen lægges på i 20 minutter hver 3.-4. time. Denne del af behandlingen bør fortsætte de første 48 timer.   
  • Kompression: Et elastisk støttebind kan begrænse hævelsen i leddet og hjælpe med at holde det skadede led i ro.   
  • Elevation: Det skadede led hæves over hjerteniveau for at mindske hævelsen.   

Få desuden altid undersøgt skader af en læge, da skaden kan være så omfattende, at anden behandling er nødvendig. 

Futuro støttebind

Futuros støttebind og bandager revideres og genudvikles løbende i tæt samarbejde med et panel af specialiserede læger og medicinske behandlere.

Produkterne har demonstreret gavnlige virkninger i mere end 70 år med patienter over hele verden.

Nu er det din tur til at opleve videnskaben bag Futuros støttebind!

Læs mere Skjul