2 Futuro Støttebind - Køb Futuro online hos mecindo.dk

Futuro


Viser 1 til 24

Futuro

Futuro tilbyder produkter som støtter og hjælper dig med smerter i led og muskler gennem dagen.
Deres portefølje består af bandager og støtter til knæ, ankler, albuer, håndled, ryg og mave. Futuro vurderer og innoverer konstant deres produkter hvorfor de også har mere end 70 patenter til at beskytte deres teknologi og design. På denne måde kan du skåne dig selv og dine led, sener og muskler, og yde 100% hver dag. Futuro's produkter bliver ført i mere end 40 lande på verdensplan, hvor der også ses stor anerkendelse for deres materialer, pasform og ikke mindst lindring.
Så hvorfor acceptere dine ledsmerter i hverdagen og hvorfor lade dem holde dig tilbage? Med Futuro, kan du leve som du vil!

Historie

Ideen kom til George Jack Jung Junior, fra Cincinatti, i 1917, da han i en fodboldkamp pludselig slog hans fod. Desperat som han var for at spille, klistrede han tape rundt om foden, og spillede derefter videre uden smerter. Det var på denne måde Futuro's historie begyndte. Snart begyndte Jung at eksperimentere med måder, han kunne lindre andres smerter på. Snart begyndte han at eksperimentere med materialer, og her, mere end 100 år senere, har Futuro de bedste produkter på markedet i kategorien støttebind.

Teknologi

Varmeteknologien
Fremmer en mikrocirkulation i de områder der har brug for helbredelse. Dette øger aktiviteten i musklerne og senerne omkring leddene således at ilt og næringsstoffer nemmere kan nå ind til det ømme væv og på den måde støtte og fremme helingsprocessen.

Blid komprimering
Støtter både det ydre og det underliggende bløde væv, som forhindrer en ophobning af væske i leddet, som kan være meget smertefuld. På den måde aftager hævelse i leddende hurtigere og spændinger i det bløde væv mindskes derfor. Kort efter påtagning af støttebindet, vil du opleve en lindrende følelse og dermed en øget energi der kommer ved den sunde blodcirkulation.

Proprioceptorerne
Støttes, via det milde tryk Futuro's støttebind ligger på huden og i vævet. Den proces der opstår når du bruger Futuro's produkter forbedrer kroppens biomekanik og din koordinering af muskler.


Futuros støttebind og bandager revideres og genudvikles løbende i tæt samarbejde med et panel af specialiserede læger og medicinske behandlere. Produkterne har demonstreret gavnlige virkninger i mere end 70 år med patienter over hele verden.
Nu er det din tur til at opleve videnskaben bag Futuros støttebind!