Fitness Pharma
Fitness Pharma er kosttilskud til billige priser, men høj kvalitet. Uanset om du leder efter fiskeolie, omega-3-6-9, ingefær, tranebær eller kalk, så finder du det her. Læs mere om Fitness Pharma og deres produkter her på Mecindo.dk.

Hvem er Fitness Pharma?

Fitness Pharma er en del af NatuPharma og har siden 1956 fremstillet kosttilskud af høj kvalitet. Dengang hed de Heigar, men i 2017 skiftede de navn til NatuPharma hvor serien Fitness Pharma kom til verden. 
Fitness Pharma er en serie af kosttilskud, der alle supplerer til en varieret kost. 


Kosttilskud fra Fitness Pharma

Kosttilskuddene fra Fitness Pharma findes med indhold af både vegetabilske og animalske ingredienser. Herunder kan du læse mere om de mest populære kosttilskud fra Fitness Pharma:


Fitness Pharma fiskeolie

Fiskeolie, også kaldet omega-3, er en flerumættet fedtsyre der bidrager til et normalt fungerende kredsløb, og har en dokumenteret effekt i forbindelse med hjertesygdom og gigt i led. 
Du kan vælge mellem 500 mg og 1000 mg


Fitness Pharma omega 3 6 9

Med et omega-3-6-9 kosttilskud får du tilført kroppen de essentielle fedtsyrer. Derudover indeholder kosttilskuddet fedtopløselige vitaminer som A-vitamin, D-vitamin, E-vitamin og K-vitamin. 
Omega-6: Finder du i mange planteolier, herunder majsolie, rapsolie og tidselolie. Derudover finder du også omega-6 i kerner, nødder, mandler og mørkegrønne grøntsager.
Omega-9: Denne fedtsyre er gavnlig for både kredsløb og kolesterolbalancen. Du finder omega-9 i rapsolie, olivenolie, avocado og jordnødder. 


Fitness Pharma ingefær med gurkemeje

Ingefær har i mange år været brug i forbindelse med pleje af kroppen. Det er primært stoffet rhizom der bruges i kosttilskud, og anvendes ofte ved ledsmerter. 


Fitness Pharma kalk med magnesium og D-vitamin

Kalk med magnesium og D-vitamin er primært udviklet til at vedligeholde normale knogler. Det skyldes, at kalk/calcium bidrager til at vedligeholde normale knogler. Magnesium bidrager ligeledes til at vedligeholde normale knogler, mens D-vitamin bidrager til et normalt calciumindhold i blodet.

Fitness Pharma Q10

Q10 bidrager til kroppens energiproduktion ved at trække næringsstoffer ud af kosten. Kroppen kan ikke selv danne Q10, og derfor kan den kun få adgang til det gennem kosten eller kosttilskud med Q10.

Fitness Pharma tranebær

Kosttilskud med tranebær er fulde af antioxidanter og bidrager til en normal funktion i blæren og urinvejene.


Hvorfor gøre brug af kosttilskud?

Der er mange årsager til at gøre brug af kosttilskud. Nogle vælger kosttilskud som supplement til kosten, af den simple grund, at de ønsker at få nok af de essentielle vitaminer, mineraler og fedtsyrer. Andre vælger kosttilskud som omega-3 hvis ikke de spiser nok fisk, eller ingefær hvis de bøvler med leddene. 

Hvad din grund til at tage kosttilskud er, ved du kun selv, men vi ved at du finder et stort udvalg af kosttilskud fra Fitness Pharma her på Mecindo.dk.


Køb kosttilskud fra Fitness Pharma på Mecindo.dk

Vælg dine Fitness Pharma kosttilskud du har brug for, og få dem leveret inden for kun 2-4 hverdage. Vælg mellem de populære kosttilskud, fiskeolie, ingefær og Q10 til billige priser.

Vi har et bredt sortiment af håndkøbsmedicin, kosttilskud, helsekost og personlig pleje til billige priser. Har du spørgsmål til et produkt eller en ordre, er du mere end velkommen til at kontakte vores kundeservice. Du kan kontakte kundeservice på mail eller telefon.  

Læs mere Skjul