Fikseringstape

Når du renser og plejer dine sår, er fikseringstape en uundværlig del af processen. Fikseringstape fås i mange varianter og til alle formål, og hos Mecindo finder du tape i både bred og smal format, elastisk såvel som uelastisk, til sart hud, til normal hud osv. Det er vigtigt, at du bruger en god fikseringstape til at holde forbindinger på plads, og at den passer til formålet.

Læs mere
Læs mere Skjul

Forskellige former for tape til forskellige formål

Du kan købe fikseringstape som elastisk skumtape, der er særligt velegnet, hvis du har en forbinding på et led, og du derfor har brug for en tape, der er elastisk. Det er ligeledes vigtigt, at din fikseringstape tillader huden at ånde, og at den kan sidde på huden, samt fjernes, uden at skade huden. 

Behold tapen på i bad

Ofte vil du gerne i bad uden at skulle skifte dine forbindinger og flere af de produkter, som du køber hos Mecindo, giver mulighed for, at du kan have dem på i bad.   

Køb tape, der er til at arbejde med

Nogle typer af taper dækker hele såret, mens andre fastholder ikke-selvhæftende forbindinger. I mange tilfælde vil du have stor glæde af en fikseringstape, der er elastisk, og det er altid vigtigt, at tapen er nem at sætte på samt at fjerne. Nogle foretrækker en tape, der sidder på en dispenser, og har du først købt en tape med dispenser, kan du naturligvis købe tapen uden dispenser næste gang og blot skifte rullen med tape, når du får brug for det.