EVY Technology

Beskyt dig selv og dine børn mod solens skadelige stråler. Uanset om du nyder solen i Danmark eller i udlandet, bør du bruge en solcreme som beskytter dig mod både UVA- og UVB-strålerne. Læs mere om EVY, et svensk mærke indenfor solbeskyttelse, nederst på denne side.


Hvad er EVY Technology?

EVY Technology er et svensk mærke indenfor solbeskyttelsesprodukter. Siden 1999 har EVY Technology fremstillet solbeskyttelse til hele familien, med afsæt i medicinsk hudpleje. EVY gør brug af en patenteret opskrift, når de effektive solcremer og solmousse fremstilles. Når du påfører et EVY solbeskyttelsesprodukt, dannes der en barriere på huden som støtter det naturlige forsvar mod solens UVA- og UVB-stråler. 

Hvis du vælger solbeskyttelsesmoussen, trænger den ind i huden, hvilket gør den perfekt til brug på stranden eller ved poolen. Den yder høj beskyttelse selvom du er aktiv eller er i kontakt med vand. 


EVY solcreme til hele familien

Solbeskyttelse fra EVY er anbefalet af dermatologer, hvilket gør at du kan bruge produkterne selvom du har sensitiv eller hypersensitiv hud. Uanset din hudtype kan du bruge EVY solcreme og beskytte dig mod solens skadelige stråler. 

Brug EVY solcreme i både ansigt og på kroppen – de klistrer ikke og efterlader ikke huden skinnende og fedtet som mange andre produkter. Ønsker du at beskytte dit hår, kan EVY solmousse påføres på spidserne.

Solcremen kan bruges af hele familien – børn fra 6 måneder kan også bruge solcremen. Derfor er EVY solbeskyttelse et godt valg til dig der ønsker optimal solbeskyttelse, hudvenlig solbeskyttelse og solbeskyttelse som ikke behøver påføres hver anden time. Faktisk yder EVY solcremerne beskyttelse i op til 6 timer efter påføring.

I vores udvalg af EVY solprodukter kan du bl.a. vælge mellem:

 • EVY Sunscreen Mousse
  Sunscreen Mousse indeholder hverken parabener, parfume eller nanopartikler og kan anvendes af hele familien. Vælg mellem SPF 10, 20, 30 og 50 – til mindre børn bør du aldrig anvende mindre end SPF 30. Til børn har EVY fremstillet EVY Kids – en solcreme med SPF 30.
 • EVY Daily UV Face Mousse
  En skøn mousse til ansigtet som beskytter mod solens stråler. Med sine ingredienser plejer moussen huden i ansigtet og forebygger tegn på ældning. Derudover er den rig på både C- og E-vitamin samt collagen.
 • EVY Daily Repair mousse
  Har du eksem eller allergiplaget hud, er daily repair mousse det sikre valg. Den beskytter mod ydre påvirkninger og styrker helt naturligt hudens egen barriere. 


Hvorfor bruge solcreme?

Du har sikkert prøvet at blive rød efter at have været i solen i længere tid. Når du bliver rød, er det fordi din hud bliver skadet af solens stråler – det er derfor ikke sundt og kan skade din hud på en sådan måde at du over tid vil opleve tidlige aldringstegn, rynker, pigmentpletter og i værste fald hud- eller modermærkekræft. 

Ved at bruge solcreme, solspray eller solmousse beskytter du huden mod de skadelige stråler. De fleste solcremer beskytter mod både UVA- og UVB-strålerne, men hvad er forskellen? UVA-strålerne er de stråler der trænger ind i huden hvor både DNA ødelægges og huden ældes. UVB-strålerne derimod, er de stråler som gør huden rød og solskoldet. Det er derfor også disse der kan resultere i risikoen for kræft.

Der er derfor mange gode grunde til at huske solcremen – ikke blot én gang, men hver gang. Husk at påføre solcremen 20 minutter før du bevæger dig ud i solen. På denne måde kan produktet nå at trænge ind i huden og give den optimale beskyttelse.


Hvilken solcreme skal du vælge?

Det kan være svært at finde ud af, hvilken solcreme du skal vælge. Du skal både tage stilling til forskellige mærker, men også hvilken solfaktor der er den rette samt hvilken der passer til lige netop dig og din hud.

Ved at vælge EVY solmousse behøver du ikke tænke på om din hud tåler den – EVY er nemlig, som tidligere nævnt, velegnet til alle hudtyper. Det du skal tænke på, er hvilken solfaktor du vælger. 

 • Solcreme faktor 15: anbefales til personer med lys, gylden og mørk hud. Blokerer for 93 % af solens UV-stråler.
 • Solcreme faktor 30: anbefales til personer med lys hud der opholder sig i stærk sol. Blokerer for 96 % af solens UV-stråler. Børn bør desuden ikke bruge mindre end solfaktor 30. 
 • Solcreme faktor 50+:  anbefales til personer med meget lys hud der opholder sig i stærk sol. Blokerer for 98 % af solens UV-stråler.


Husk de tre solråd

 • Husk skygge
 • Husk solhat
 • Husk solcreme


Køb EVY solcreme på mecindo.dk

Vælg den solmousse fra EVY der passer til dig og dit behov. EVY solmousse kan bruges af hele familien – unge som gamle. Moussen trænger hurtigt ind i huden og yder beskyttelse i op til hele 6 timer.

Vidste du, at vi på mecindo.dk også forhandler et stort udvalg af håndkøbsmedicin, sygeplejeartikler, kosttilskud, helsekost og personlig pleje? Gå på opdagelse i vores sortiment og vælg de produkter du kan bruge. Når du bestiller får du dine varer leveret inden for kun 2-4 hverdage.

Har du spørgsmål til et produkt eller din ordre, er du altid velkommen til at kontakte mecindo kundeservice. Du kan kontakte os på telefon og mail. Vi svarer altid på mails inden for 24 timer i hverdagene. 

Læs mere Skjul