Eskimo-3 Fiskeolie

Fiskeoliekapsler (Højt indhold)

109,95 kr

105 Kapsler
På lager
Fragt 29kr
1-2 hverdage
Bemærk: Den anbefalede daglige dosis bør ikke overskrides. Opbevares utilgængeligt for børn. Kosttilskud bør ikke træde i stedet for varieret kost.

Beskrivelse

Eskimo-3 – når kvalitet og miljø tæller!

Eskimo-3 er en fremragende fiskeolie der indeholder omega-3 fedtsyrene EPA og DHA.

Stabil/frisk

Stabiliteten af fiskeolien er vigtig for effekten af olien. Du kan altid sikre dig at kvaliteten af fiskeolien er frisk ved at skære i en kapsel og smage og lugte til indholdet.

En stabil og frisk olie smager og lugter ikke af fisk. Eskimo-3 er tilsat en kombination af antioxidanter bestående af naturlig E-vitamin, olieopløselig C-vitamin samt lecithin fra soja i en udforsket sammensætning, kaldet Pufanox. 

Eskimo-3 er så stabil og neutral i smagen, at den også kan bruges i madlavning og bagning.

Miljøcertificeret

Eskimo-3 olien er certificeret af den uafhængige miljøorganisation Friend of the Sea (læs mere på www.friendofthesea.org). 

Alt fiskeri er nøje reguleret af myndighederne i Peru og fisken fanges af såkaldte “day-catchers” – dvs. både, der går i havn hver dag, og at fisken er friskfanget, når den forarbejdes. .Alle bådene har kølesystem og satelit overvågning. 

Besætningen på bådene er lokale fiskere, der arbejder under gode vilkår og opretholder en indkomst, der ligger et godt stykke over gennemsnittet. Desuden er der etableret et meget stærkt socialt program for fiskerne og deres familier. Intet af fiskene går til spilde. Produktionen foregår på et ansvarligt og bæredygtigt grundlag.

Alle anlæg er certificerede: ISO-9001 (kvalitet) og ISO-14000 (miljø). Fremstillingen af den færdige Eskimo-3 olie sker under lægemiddel-GMP samt ISO-9001 (kvalitet), ISO-14001 (miljø) og OHSAS-18001 (arbejdsmiljø).

Naturlig Eskimo-olie

Eskimo-olien er ikke kemisk opkoncentreret, men har samme sammensætning og balance af de fedtsyrer, der findes naturlig i frisk fed fisk. Naturlig fiskeolie indeholder ca. 38% omega-3 fedtsyrer. Kemisk koncentrerede fiskeolier er meget følsomme overfor ilt og harskner hurtigere.

Fiskeolie må ikke forveksles med torskelevertran, som primært er en kilde til A- og D-vitamin.

Anvendelse

Anbefalet daglig dosis: 3-5 kapsler indtages i forbindelse med et måltid.

Overskrid ikke anbefalet daglig dosis.

Bør kun efter aftale med læge eller sundhedsplejerske anvendes af gravide, ammende og børn. 

Ingredienser 

Fiskeolie, kapsel (kalv/bovin gelatin, fugtighedsbevarende middel (glyseral)), antioxidanter (sojalecithin, tocopherolkompleks (D-alfa-tocopherol og tocopherolrig ekstrakt/blandede tokoferoler), rosmarin-ekstrakt, L-askorbyl-6-palmitat, aroma (lime).

Næringsindhold

Produktet har følgende næringsindhold pr. anbefalet daglig dosis (3-5-9 kapsler):

Fiskeolie1500 mg – 2500 mg - 4500 mg
Omega-3525 mg – 875 mg - 1575 mg
- heraf EPA (Eicosapentaensyre)240 mg – 400 mg - 750 mg
- heraf DHA (Docosahexaensyre)150 mg – 250 mg – 450 mg
Vitamin E4,5 mg – 7,5 mg – 13,5 mg

Skriv en anmeldelse

Captcha
Captcha
emearket
  • Køberbeskyttelse på kr. 10.000,-
  • En nem og gennemskuelig handel
  • Løbende kontrolleret

Ofte købt sammen med

De mest populære produkter lige nu