Eskio-3 Fiskeolie

Fiskeolie naturlig rig på omega-3 fedtsyrerne EPA og DHA

105 Kapsler
149,95 kr
På lager | Levering 1-2 dage
Se forsendelsesomkostninger
Bemærk: Den anbefalede daglige dosis bør ikke overskrides. Opbevares utilgængeligt for børn. Kosttilskud bør ikke træde i stedet for varieret kost.

Beskrivelse

Eskio-3 – når kvalitet og miljø tæller!

Eskio-3 er en fremragende fiskeolie der indeholder omega-3 fedtsyrene EPA og DHA. Den gavnlige effekt opnås ved at dagligt indtag på 250 mg EPA og DHA

Stabil/frisk

Stabiliteten af fiskeolien er vigtig for effekten af olien. Du kan altid sikre dig at kvaliteten af fiskeolien er frisk ved at skære i en kapsel og smage og lugte til indholdet.

En stabil og frisk olie smager og lugter ikke af fisk. Eskio-3 er tilsat en kombination af antioxidanter bestående af naturlig E-vitamin, olieopløselig C-vitamin samt lecithin fra soja i en udforsket sammensætning, kaldet Pufanox. 

Eskio-3 er så stabil og neutral i smagen, at den også kan bruges i madlavning og bagning.

Miljøcertificeret

Eskio-3 olien er certificeret af den uafhængige miljøorganisation Friend of the Sea (læs mere på www.friendofthesea.org). 

Alt fiskeri er nøje reguleret af myndighederne i Peru og fisken fanges af såkaldte “day-catchers” – dvs. både, der går i havn hver dag, og at fisken er friskfanget, når den forarbejdes. .Alle bådene har kølesystem og satelit overvågning. 

Besætningen på bådene er lokale fiskere, der arbejder under gode vilkår og opretholder en indkomst, der ligger et godt stykke over gennemsnittet. Desuden er der etableret et meget stærkt socialt program for fiskerne og deres familier. Intet af fiskene går til spilde. Produktionen foregår på et ansvarligt og bæredygtigt grundlag.

Alle anlæg er certificerede: ISO-9001 (kvalitet) og ISO-14000 (miljø). Fremstillingen af den færdige Eskio-3 olie sker under lægemiddel-GMP samt ISO-9001 (kvalitet), ISO-14001 (miljø) og OHSAS-18001 (arbejdsmiljø).

Naturlig Eskio-olie

Eskio-olien er ikke kemisk opkoncentreret, men har samme sammensætning og balance af de fedtsyrer, der findes naturlig i frisk fed fisk. Naturlig fiskeolie indeholder ca. 38% omega-3 fedtsyrer. Kemisk koncentrerede fiskeolier er meget følsomme overfor ilt og harskner hurtigere.

Fiskeolie må ikke forveksles med torskelevertran, som primært er en kilde til A- og D-vitamin.

Daglig dosis:

3-5 kapsler

Brugsanvisning og forholdsregler:

Indtages sammen med måltider. Den daglige dosis bør tilpasses andet indtag af fed fisk.

Opbevaring:

Opbevares mørkt.

Næringsstoffer og andre stoffer med ernæringsmæssig eller fysiologisk virkning

Indhold3-5 kapsler
Fiskeolie (mg)1500-2500
Omega-3 fedtsyrer (mg)525-875
- heraf EPA (mg)240-400
- heraf DHA (mg)150-250


Obligatorisk tekst for kosttilskud: Den anbefalede daglige dosis bør ikke overskrides. Kosttilskud bør ikke træde i stedet for varieret kost. Opbevares uden for børns rækkevidde. Bør kun efter aftale med læge eller sundhedsplejerske anvendes af gravide og børn under 1 år. OBS. Ovenstående tekst er en obligatorisk tekst. Aldersangivelsen kan variere. Se derfor evt. den konkrete angivelse under ”Daglig dosis”.

Skriv en anmeldelse
Eskio-3 Fiskeolie

Captcha
Captcha