Eskio-3 Fiskeolie

 

ESKIO-3 - Ren og naturlig fiskeolie, hver dag

 

ESKIO-3 er ren og bæredygtig fiskeolie med naturligt indhold af Omega-3. ESKIO-3 indeholder Pufanox®, som beskytter og bidrager til en mere holdbar olie over tid.

Omega-3 fedtsyrer bidrager til en normal funktion af hjernen, hjertet og synet og omfatter EPA* og DHA*, som særligt fås fra fedtholdige fisk som laks, makrel, ansjos og sardiner samt fra hørfrøolie og hampefrøolie.

 

 

Med ESKIO-3 fiskeolie kan du nemt få den mængde omega-3, som kroppen har brug for. ESKIO-3 fås til både børn og voksne, og du kan vælge mellem kapsler, flydende form eller tyggetabletter, som er ekstra lette for børnene at indtage.
 

 

 


Få omega-3 med et Eskio-3 kosttilskud. Der er en Eskio-3 til både børn, voksne og veganere. Bliv også klogere på det nye Brain & Bone tilskud fra Eskio-3, her i artiklen. 

 

Hvad er Eskio-3 fiskeolie?

Eskio-3 er et fiskeoliekosttilskud, der har været internationalt kendt siden 1991. I Eskio-3 kosttilskuddene finder du den essentielle fedtsyre, omega-3.

Ideen til Eskio-3 kom til de to danske fysikere, Bang og Dyerberg, da de arbejdede i Grønland i starten af 90’erne. Bang og Dyerberg lagde mærke til, at meget få grønlændere led af hjerteproblemer – faktisk havde de ikke et ord for ”hjertestop”.
Kosten som grønlænderne indtog, bestod af meget fedt, men indeholdt samtidig en stor mængde omega-3 fedtsyrer, nemlig EPA (eikosapentaensyre) og DHA (dokosahexaensyre). 

Eskio-3 er et utroligt rent fiskolieprodukt, uden spor af tungmetaller. Desuden er indholdet af EPA og DHA meget højt, hvilket sikrer dig og din krop nok af de vigtige og sunde fedtsyrer.
Når du vælger Eskio-3 er det ikke det samme som levertran. Levertran udvindes af fiskens lever, og indeholder oftere flere tungmetaller end andre fiskeolieprodukter.

Hvad er fiskeolie?

Fiskeolie udvindes af fisk, primært fede fisk som sild, laks, makrel, ørred og hellefisk. Normalt får mennesker dækket deres behov for omega-3, hvis vi spiser nok fisk. Sundhedsstyrelsen anbefaler derfor at man spiser 350 gram fisk hver uge. Hvis ikke du spiser den mængde fisk hver uge, bør du overveje at supplere med et omega-3 tilskud.

Du bør være opmærksom på dit indtag af omega-3, hvis du i forvejen tager blodfortyndende medicin. Omega-3 kan påvirke medicinens virkning, og derfor bør du altid rådføre dig med din læge hvis dette er tilfældet. 

Eksimo-3 produkter på mecindo.dk

På mecindo.dk finder du et stort udvalg af Eskio-3 kosttilskud. Du finder både Eskio-3 til voksne, til børn og til veganere. Tilskuddene findes i flydende form og kapsel form – uanset hvilken slags du vælger, kan du være sikker på, at kvaliteten er i top og at du får dækket dit omega-3 behov. 

 

De mest populære Eskio-3 produkter på mecindo.dk er:

 • Eskio-3 2x105 ml
  Flydende omega-3 kosttilskud, fremstillet af sardiner og ansjoser. Kan indtages af både voksne, samt børn fra 3 år.
   
 • Eskio-3 Fiskeolie
  Fiskeolie tilskud i kapselform med en neutral og stabil smag. Den daglige dosis for voksne er 3-5 kapsler.
   
 • Eskio-3 Kids Fiskeolie
  Til børn findes dette tilskud, der i flydende form er let for børn at indtage. Fiskeolien har en mild smag af tuttifrutti og ingen smag af fisk. 

 

Hvad er fiskeolie/omega-3 godt for?

Ved at indtage omega-3, indtager du både EPA og DHA. EPA bidrager i de rette mængder til en normal hjertefunktion. DHA bidrager til at vedligeholde en normal hjernefunktion, et normalt syn samt en normal hjertefunktion. Den daglige dosis er 250 mg DHA og EPA.

 

Eskio-3 og Friend of the Sea

Alle Eskio-3 omega-3 produkter er certificeret af Friend of the Sea, hvilket betyder, at fiskeolien stammer fra et bæredygtigt fiskeri. Et bæredygtigt fiskeri påvirker fiskebestanden, havet og havbunden mindst muligt. 

Eskio-3 fiskeolierne er sporbare, og kan spores tilbage til den enkelte fiskerbåd. Der er altså ingen tvivl om, hvor dit fiskeolie kosttilskud kommer fra, og at der er styr på alt i fremstillingen af de fantastiske omega-3 produkter. 

Køb Eksimo-3 fiskeolie på mecindo.dk

Find og køb dit Eskio-3 kosttilskud på Mecindo.dk, og få dit omega-3 behov dækket på en naturlig og effektiv måde. Vælg mellem Eskio-3 til både voksne og børn, samt i flydende- og kapselform.

Bestil online i dag og få dine produkter leveret inden for 2-4 hverdage. 

Hvis du har spørgsmål til et produkt eller en ordre, er du altid velkommen til at kontakte vores kundeservice på mail eller telefon.