Durex

Med mere end 80 års erfaring, er Durex et af de bedste mærker indenfor kondomer. Vælg mellem alle de populære Durex varianter. Læs mere om kondomerne fra Durex nederst på denne side.


Hvad er Durex?

Durex er Danmarks største kondomfirma, og de har en lang og stolt historie bag sig. Durex har 80 år bag sig i branchen, og de 80 år er blevet brugt effektivt i jagten på at skabe de mest behagelige og sikre kondomer på markedet.

Durex har et fantastisk ry i den danske sundheds-branche, og deres produkter er gennemtestede og anerkendte for deres høje kvalitet. Durex er synonym med god kundepleje og høj produktkvalitet. 


Durex kondomer

Durex kondomer er designet på en optimal måde, til parret der ønsker øget sikkerhed og øget komfort. Sikkerheden bliver konstant forbedret ved Durex kondomer, og dette fører til et produkt, der beskytter mod sygdomme og graviditet som intet andet produkt på det danske marked. Selvom sikkerheden er i højsædet med Durex kondomer, har Durex ikke gået på kompromis med komforten. Durex kondomer er stadigvæk fantastisk komfortable at bruge, eftersom dette er et af Durex' største mål med deres produkt. 


Hvorfor vælge Durex kondomer?

Hvis du er i tvivl om hvorfor du bør vælge Durex, når du skal købe kondomer, så læs med herunder.

 • Alle Durex kondomer er dermatologisk testet
 • Durex overholder sikkerhedskvalitetsstandarder over hele verden
 • Du kan vælge et Durex kondom der passer til lige netop dig
 • Komfortable, naturlig følelse og høj sikkerhed


Populære Durex kondomer

Durex har rigtigt mange forskellige kondomer i deres sortiment, men nogle er mere populære blandt brugerne. Her kan du se de tre mest populære kondomer fra Durex, samt læse hvad der gør dem så specielle.

 • Durex Pleasure Me
  Giver maksimal følelse for både dig og din partner. Kondomet har ribber og dubber som stimulerer under samleje. Pleasure Me kondomet er gennemsigtigt og fremstillet af naturgummilatex og med glidecreme. Durex Pleasure Me er 56 mm i bredde.
 • Durex Feel Ultra Thin
  Ultra tynde kondomer med glidecreme. Giver masser af følelse. Feel Utrla Thin er fremstillet af gennemsigtig naturlatexgummi og har en bredde på 52 mm.
 • Durex Mutual Climax
  Kondom som giver bade dig og din partner en intens oplevelse. Mutual Climax hjælper jer begge mod fælles orgasme. Kondomet indeholder performa glidecreme med indhold af benzocain 5%, som er et mildt lokaltbedøvende middel, hvilket får ham til at holde længere. Mutual Climax har riller og knopper som øger hendes orgasme. Bredden er 56 mm.


Kondomer beskytter mod sexsygdomme og uønsket graviditet

Kondomet er den allersikreste præventionsmetode og beskytter mod både seksuelt overførte sygdomme, samt uønsket graviditet. Ved udløsning forhindrer kondomet sæden i at komme i kontakt med skeden, ligesom slimhinderne ikke kommer i kontakt med hinanden på noget tidspunkt.

Alle kan bruge kondom, da de findes i alle former og størrelser. Piger kan ikke bruge kondom, men de kan sagtens have et med sig, så de altid er klar hvis fyren ikke skulle have et med.

I Danmark bruges der flere end 20 millioner kondomer hvert eneste år og der er intet pinligt i, at købe kondomer og have dem med sig.

Kondomer er næsten 100 % sikre, men det kan ske, at kondomet brister eller falder af under samleje. Husk at være opmærksom hvis det skulle ske, og få evt. dig og din partner testet for både graviditet og sygdomme.


Køb Durex kondomer på mecindo.dk

Hos Mecindo er vi stolte over at forhandle deres produkter, da deres mærke er synonym med høj kvalitet. Du kan vælge mellem mange forskellige kondomer fra Durex, så vælg det der passer til dig og dine ønsker.

Vidste du, at vi på mecindo.dk også forhandler et stort udvalg af håndkøbsmedicin, sygeplejeartikler, kosttilskud, helsekost og personlig pleje? Gå på opdagelse i vores sortiment og vælg de produkter du kan bruge. Når du bestiller får du dine varer leveret inden for kun 2-4 hverdage.

Har du spørgsmål til et produkt eller din ordre, er du altid velkommen til at kontakte mecindo kundeservice. Du kan kontakte os på telefon og mail. Vi svarer altid på mails inden for 24 timer i hverdagene. 

Læs mere Skjul