Compeed

Compeed

Brug Compeed når du vil behandle forkølelsessår, vabler og ligtorne hurtigt og effektivt. Vabler og ligtorne kan være smertefulde at gå på, men Compeed lindrer og aflaster så du ikke hindres. Compeed Invisible plastret mod forkølelsessår styrker helingen og mindsker smitterisikoen. Læs mere her på siden. 


Hvad er Compeed?

Compeed er et af verdens førende mærker inden for behandling af forkølelsessår og fødder. Compeed findes til både forkølelsessår, vabler, ligtorne, revner og hård hud. Plastrene virker og de er nemme at anvende. Lad ikke en vabel, ligtorn eller andet sætte en stopper for din gå- eller løbetur. Compeed plastrene er utroligt effektive og lader dig gøre lige det du ønsker.

 

Compeed plastre til ethvert behov

Ligtorne og vabler

Har du ligtorne eller vabler på fødderne, og gør det ondt at gå? Så er Compeed det helt rette valg. Compeed vabel og ligtorne plastre dækker diskret problemet. Plastrene har en hudlignende farve og både lindrer, beskytter og aflaster dine fødder.

Compeed vabelprodukter fås i forskellige størrelser og til specifikke område af foden, som f.eks. under foden og hælen. Vi sælger også Compeed Caroline Wozniacki hælplaster som er lavet i samarbejde med den verdenskendte danske tennisspiller og er særligt velegnet til brug ved krævende og langvarig sportsudøvelse

Forkølelsessår

Med et Compeed Invisible forkølelsessårplaster til forkølelsessår behandles såret uafbrudt i op til 12 timer. Når du bruger Compeed plastret dannes der mindre skorpe end hvis du bruger cremer. Desuden nedsætter plastret også smitterisikoen.

Du tænker sikkert, at det ikke ser pænt ud med et stort plaster på læben, men Compeed har udviklet et usynligt plaster mod forkølelsessår der næsten ikke ses. 

Compeed Invisible Forkølelsessårplastret har hele 7 dokumenterede fordele:

 • Hurtig heling af forkølelsessåret
 • Skjuler såret 
 • Lindrer smerter
 • Reducerer den velkendte prikkende, kløende og brændende fornemmelse
 • Reducerer rødme og blæredannelse
 • Reducerer sårskorpedannelse
 • Reducerer smitterisikoen
 

Hvor længe skal et Compeed plaster sidde?

Et Compeed Invisible Forkølelsessårplaster skal sidde på huden i alle døgnets 24 timer. Brug plastret indtil såret er væk. Du behøver ikke fjerne et Compeed forkølelsessårplaster for at huden kan få luft.

Compeed plastrene til vabler og ligtorne kan blive siddende i flere dage – indtil det falder af eller ikke sidder fast mere. Hvis vablen eller ligtornen stadig er til stede, skal du bruge endnu et plaster. Fortsæt på denne måde, indtil huden er helet.

 

Populære Compeed produkter

Rigtigt mange oplever at få vabler på fødderne, men i stedet for at lade sig stoppe af smerten de kan medfølge, vælger utroligt mange at bruge et vabelplaster. Det samme gør sig gældende med forkølelsessår som både kan smitte, se grimme ud og gøre ondt. Herunder kan du se de mest populære Compeed produkter/plastre blandt vores kunder – måske ét af produkterne kan hjælpe dig?

 • Compeed Vabelplaster
  Vabelplastre fra Compeed findes til både hæl, trædepuder og tæer. Et vabelplaster absorberer fugt og forhindrer friktion som kan gøre meget ondt. 
 • Compeed Invisible Forkølelsessårplaster
  Effektiv behandling af forkølelsessår. Virker så snart det sættes på og reducerer smitte.
 • Compeed Ligtorneplaster
  Ligtorneplastre virker smertelindrende og fjerner ligtorne. Compeed plastret indeholder ikke syre. Plasteret absorberer fugt og giver god smertelindring.
 

Køb Compeed på mecindo.dk

Lad ikke vabler, ligtorne og forkølelsessår forhindre dig at lave det du vil. Compeed plastrene lindrer og hele huden hurtigt og effektivt. Prøv det populære Compeed Invisible plaster til forkølelsessår. 

På mecindo.dk kan du købe alt inden for håndkøbsmedicin, helsekost, kosttilskud og personlig pleje. Vi har et bredt udvalg i hver kategori, så du finder nemt det du leder efter. Gå på opdagelse i vores sortiment og vælg de produkter du kan bruge. Når du bestiller får du dine varer leveret inden for kun 2-4 hverdage.

Har du spørgsmål til et produkt eller din ordre, er du altid velkommen til at kontakte mecindo kundeservice. Vi kan kontaktes via kontaktformularen, mail eller telefon. Du kan kontakte os på telefon og mail. Du kan forvente at få svar på din henvendelse i løbet af kun 24 timer i hverdagene