Compeed Invisible Forkølelsessårplaster

Plaster mod forkølelsessår


15 Plastre

Varen er udgået

Denne vare er desværre udgået. Du kan overveje disse produkter i stedet:

Beskrivelse

Compeed invisible plaster er et effektivt middel til behandling af forkølelsessår. Compeed invisible plaster er  kliniske valideret og virker effektivt fra det øjeblik du anvender det. Du påsætter plasteret med en sommerfugle-hæftning bagpå, hvilket reducerer risikoen for direkte smitte ved at røre ved såret.

Se flere produkter fra Compeed her

Hvordan virker plasteret?

Compeed invisible til forkølelsessårs er et usynligt plaster, som behandler dit forkølelsessår på en diskret måde. Det er klinisk bevist at det behandler hele forkølelsessårets cyklus fra den brændende fornemmelse til det er helet. Hydrocolloid-075 sørger for det perfekte helingsmiljø og forhindrer at der dannes sårskorpe og dermed kan det hele meget hurtigere. Plasteret lindrer ligeledes kløen og den brændende fornemmelse, som ofte forekommer ved forkølelsessår.

Kan jeg dække det med make-up?

Ja, du kan benytte make-up, læbestift og solcreme ovenpå plasteret. Vær dog opmærksom på at du ikke må putte make-up under plasteret, da det vil reducere plasterets evnen til at klistre på din hud.

Hvad er forkølelsessår?

Forkølelsessår er væskefyldte blærer der kan danne sig omkring munden, læber, hage, næse eller andre områder af munden. Blærerne kan vokse i størrelse og forårsage irritation og smerte i form af snurren eller en prikkende fornemmelse.

De væskefyldte blærer som er symptomerne forbundet med forkølelsessår kan væske og derefter danner der sig en skorpe på selve det udsatte område. Forkølelsessår er meget smitsomt, men er en almindelig sygdom, som skyldes en art herpes simplex virus kaldet type 1 (HSV -1). Der er to typer af herpes simplex virus:

  • HSV1 – Er den mest almindelige type, hvilket typisk forårsager forkølelsessår (oral herpes)
  • HSV2 - Forårsager genital herpes på kønsdelene.

Forkølelsessår smitter kun ved direkte kontakt, kys eller sex. Det første udbrud ses hyppigst hos børn inden for de første 3. eller 5. leveår. 

Hvad er symptomerne på forkølelsessår?

Den første gang du får et forkølelsessår kan symptomerne være forskellige afhængigt af pågældende person. Nogen personer viser ikke nogen symptomer overhovedet, hvor andre personer måske får trivielle symptomer såsom en lille plet, som du måske ikke er klar over er et forkølelsessår.

Bliver du smittet med forkølelsessår kan et udbrud begynde med en snurren eller prikkende fornemmelse omkring munden, læber, hage, næse eller andre områder af munden før der dannes en synlig blære. Hos de fleste personer der har forkølelsessår vil det typisk forsvinde inden for 1 uge til 10 dage.

Hvis du først er smittet med forkølelsessår (herpes simplex virus (HSV-1)) vil du altid have det. Hos nogle personer kan smitten ligge i dvale i det centrale nervesystem og aldrig genaktivere hvorfor nogen kun får et enkelt udbrud af forkølelsessår.

Advarsel ved brug af Compeed

  • Husk altid at læse den vedlagte indlægsseddel grundigt, inden du anvender produktet.
 

Skriv en anmeldelse

Captcha
Captcha
Brand Compeed
Klassifikation Medicinsk udstyr
Produktnummer 347
Mængde 15 Plastre