Bekæmp klæde- og frømøl i dit hjem og slip for ødelagt tøj og møl i din mad. Mølbekæmpelsesprodukterne fra Colibri bekæmper og forebygger effektivt møl i både skabe og skuffer. Der er ikke anvendt gift, men æteriske olier som ikke er skadelige for hverken dig eller dyr. Læs mere om møl og Colibri her.


Hvad er Colibri mølposer?

Colibri er en virksomhed der producerer giftfri bekæmpelsesmidler mod møl. I stedet for gift indeholder mølfælderne fra Colibri dufte der afskrækker møllene og fjerner dem fra skabe, skuffer, køkken og tøj. Colibri blev grundlagt tilbage i 2002, og har siden da været det første valg for mange med mølproblemer i hjemmet. 


Hvad er møl og hvordan ser de ud?

Møl er et insekt med vinger og bliver fra 6-14 mm lange. Deres farve er kobberagtig/gylden og har både lyse og mørke vinger med sorte pletter. Inden en møl bliver til en voksen møl med vinger, gennemgår de et stadie som larver. Det er netop larverne der laver skader i hjemmet. Skaderne ses især ofte som huller i tøj, møbler og tæpper. Nogle møl finder også vej til fødevarer i køkkenet, hvor især gryn, mel, nødder og morgenmadsprodukter rammes af møllene og deres larver.

Der findes forskellige former for møl, og det er især klædemøl og frømøl der laver skader i hjemmet. Klædemøl er de der finder vej til tekstiler af alle slags. Når hunmøllen lægger æg i skabe og skuffer, vil larverne når de udklækkes, begynde at spise af de tekstiler de ligger blandt. 

Det resulterer i ødelagt tøj, duge, tæpper og gardiner. Klædemøl kan være svære at få øje på, og derfor opdages problemet ofte først når skaden er sket. 

Frømøl er lettere at få øje på, og når først de finder vej til køkkenet og fødevarer, lægger de æg som larverne derefter spiser af. Larverne er små og hvide og er nemme at finde i poser og æsker der ikke har været lukket i tætsluttende emballage. 


Hvorfor får man møl?

Møl kan komme ind i hjemmet i fødevarer hvor der allerede findes æg, men de kan også komme flyvende fra naboer. Uanset hvordan du har fået dem ind i dit hjem, er det vigtigt at du gør noget ved problemet hurtigt og bekæmper dem, inden de når at formere sig. 


Hvordan bekæmpes møl?

Det er faktisk ret ligetil at bekæmpe møllene. Uanset om du ønsker at bekæmpe klædemøl eller frømøl, skal du gøre rent. Tøm skuffer og skabe og smid de angrebne ting ud i en tætlukket pose. Støvsug skabe, skuffer og revner grundigt og slut af med en overtørring med en fugtig klud. 

Desværre kan møl komme igen, og det er her Colibris mølposer kommer ind i billedet. På mecindo.dk finder du flere forskellige mølposer, men tilfælles har de, at de alle forebygger og bekæmper møl effektivt – helt uden gift. Du kan vælge Colibri mølposer til skabe, skuffer og bøjestænger alt efter hvor du vil forebygge og kæmpe møllene.

  • Til skuffer kan du med fordel vælge Colibri minimølposer, der med deres lille størrelse ikke ligger i vejen. Med indhold af nøje udvalgte æteriske olier, skræmmes møl så de holder sig væk. 
  • Til større skuffer kan du vælge de lidt større Colibri mølposer. De virker på samme måde som minimølposerne. Disse kan også anvendes i skabe hvor de kan ligge på en af hylderne.
  • Til skabe er mølposerne med mulighed for ophængning på bøjlestangen perfekt – så længe du altså har en bøjlestang. Hæng posen på bøjlestangen blandt dine jakkesæt eller kjoler, og slip for ødelagt tøj. 

Du kan vælge mølposerne i forskellige duftvarianter. De skræmmer alle møllene væk, men du kan lige så godt vælge en mølpose med en duft du bryder dig om. Duftene er: lavendel, cedertræ og classic. 


Hvad spiser møl?

Alt efter hvilken type møl du har fået ind i hjemmet, kan de spise alt fra tekstiler, altså tøj, duge, tæpper, gardiner osv., til tørvarer som havregryn, nødder, mel, sukker og lignende. 


Køb mølposer fra Colibri på mecindo.dk

Møl er altid noget du bør gøre noget ved, hvis du opdager de små bevingede insekter i dit hjem. Møl kan lægge æg i tøj og fødevarer hvorefter larverne spise lystigt af det. Det resulterer i hullet tøj og ødelagte fødevarer. Mølbekæmpelse fra Colibri er uden gift, og er derfor hverken skadeligt for dig, dine børn eller kæledyr. 

De mest populære Colibri mølbekæmpelsesprodukter på mecindo.dk er:

Vi har et bredt sortiment af håndkøbsmedicin, kosttilskud, helsekost og personlig pleje til billige priser. 

Har du spørgsmål til et produkt eller en ordre, er du mere end velkommen til at kontakte vores kundeservice


Læs mere Skjul