Clipper

Nyd en varm kop te fra Clipper, eller lav din egen iste. Vi har Clipper te til enhver smag, og du finder et stort udvalg her på Mecindo Udover te, finder du selvfølgelig også de velsmagende kaffevarianter fra Clipper. Læs mere om de forskellige te-typer og bliv klogere på hvem Clipper egentligt er.


Historien om Clipper

I 1984 fik et ægtepar fra Dorset i det sydvestlige England, idéen til Clipper teen. Sammen elskede de at drikke te, og derfor begyndte de så småt deres egen produktion af te, netop for at dele deres passion med andre. I dag spænder Clipper sortimentet over 150 forskellige produkter, bl.a. te, og du finder et bredt udvalg af dem her på Mecindo.

Alle Clipper produkter er kendetegnet ved:


 • Clipper produkterne indeholder ingen syntetiske ingredienser
 • Clipper tebreve er fri for plastik og er ublegede
 • Clipper bærer Fairtrade mærket
 • Alle Clipper teer er økologiske


Hos Clipper går de meget op i, at den te der produceres og sendes ud til deres kunder, er af så høj kvalitet som mulig. Når en ny te blanding udvikles, er det en længere proces hvor urter udvælges og smagssammensætninger afprøves, inden de til sidst er færdigudviklede. 


Clipper te

Vi har her lavet nogle lister over de forskellige typer Clipper te, som du finder her på Mecindo:

Sort te

Den sorte te som Clipper har i mange varianter, består af ingredienser dyrket i Østafrika og Indien. Nogle vælger at hælde et par dråber mælk i deres sorte te, men for at få den rigtige smag af teen, bør du nyde den uden at tilsætte mælk eller sukker. Vil du have sort te, er det disse du skal vælge:


Grøn te

Grøn te fra Clipper er karakteriseret af den grønne farve. Ofte bruges der balde og urter fra det sydlige Indien. Ofte bliver grøn te anvendt i detox sammenhænge, når kroppen trænger til en naturlig udrensning. Smagen veksler mellem sød og bitter, alt efter hvilken grønne te der er tale om. Vælg mellem: Hvid te

Den hvide te har en yderst raffineret, men rund og fyldig smag. Traditionelt set, stammer den hvide te fra Kina, hvilket også er grunden til den flotte drage på emballagen. Hvid te er naturligt rig på antioxidanter og har en blød og fin smag.Andre teer

Udover de velkendte sorte, grønne og hvide teer, finder du også andre teer fra Clipper. Prøv f.eks.:Og mange, mange flere. De er perfekte når du gerne vil prøvet noget nyt, eller hvis én af dem måske allerede er din personlige favorit. 


Te og sundhed

Te indeholder som regel koffein, med mindre de er mærket som ikkeindeholdende koffein. Koffein er et stof der ved indtagelse virker opkvikkende. 

Én kop te indeholder ca. 25 mg koffein pr. 100 ml, hvorimod én kop filterkaffe indeholder omkring 85 mg koffein pr. 125 ml. Dog kan nogle typer te have samme indhold af koffein som en kop kaffe. 

Er du gravid bør du maksimalt indtage 300 mg koffein dagligt. Det svarer ca. til tre kopper kaffe eller 7-8 kopper te.

Koffein har både positive og negative effekter på kroppen. Hvordan koffein påvirker kroppen, på både godt og ondt, kan du læse mere om her.


Alt det positive ved koffein

 • Virker opkvikkende
 • Øger opmærksomheden
 • Øger udholdenhed
 • Kan give følelsen af velvære og bedre humør
 • Ud over koffein, indeholder te et væld af sunde antioxidanter. Især hvid te har ofte en større mængde antioxidanter end andre teer. 


Alt det negative ved koffein

 • Kan påvirke søvnkvaliteten
 • Kan resultere i uro i kroppen
 • Kan virke vanddrivende
 • Kan være giftigt i meget store mængder, 5-10 gram som svarer til 50-100 kopper kaffer (hvilket de allerfærreste drikker i løbet af dagen).
 • Allerede efter få dages indtag, kan du opleve at der skal mere kaffe til end før, for at opnå en af de tidligere nævnte virkninger.


Få det bedste ud af din te

Opbevaring, vandets temperatur og mængden har alt sammen noget at gøre med, hvordan din te smager. 

Hvis du vil beholde teens gode duft og smag, skal du opbevare teen i en lufttæt beholder. Når der kommer ilt til teen, kan smagens ændres – det samme sker hvis teen står sammen med andre stærkt lugtende fødevarer. 

I forhold til mængden af te, er det ikke super relevant i forhold til te fra Clipper, da teen er pakket i tebreve.

I stedet er det relevant at det vand du hælder over teen, har den rigtige temperatur. Hvis vandet er for koldt eller varmt, opnår du ikke den helt rigtige smag. På te-pakken kan du altid se hvordan teen skal tilberedes – både i forhold til vandets temperatur og teens trække tid. En grøn te skal ofte trække mellem 2-4 minutter, hvorimod en sort te skal trække 3-6 minutter. 


Clipper kaffe

Som du sikkert har bemærket, så er der ikke kun te her på siden. Clipper har de seneste år også produceret kaffe produkter. Sortimentet består af både instant kaffe og pulverkaffe til filter. Vil du gerne drikke koffeinfri kaffe, finder du en koffeinfri variant af begge typer. Til de der nyder en kop varm, stærk espresso, har vi også det. Smagen er stærk og duften er intens – perfekt til espressoelskere. 


Køb Clipper te hos Mecindo

Har du en yndlings te? Eller nyder du at få nye smagsoplevelser? Du kan roligt gå på opdagelse i vores store udvalg af te fra Clipper. Kvaliteten er i top, smagen er fantastisk og priserne er små. Bestil din Clipper te hos Mecindo, og få den leveret inden for 2-4 hverdage.

Skulle du have spørgsmål til din ordre eller et produkt, er du velkommen til at kontakte vores kundeservice på mail eller telefon. 

Læs mere Skjul