Canesten

Canesten er et effektivt håndkøbslægemiddel mod svampeinfektioner. Canesten er særdeles effektivt mod svampeinfektioner og er både til mænd og til kvinder.


Hvad enten du lider af fodsvamp, neglesvamp eller måske skedesvamp, så har Canesten et middel, som kan hjælpe dig. Canesten har produkter mod svamp i en praktisk  kombipakning, som består af stikpille og creme, pulver mod blærebetændelse og desuden både intimsæbe samt renseservietter til kvinder. 

Blærebetændelse.

Brug Canesten Oasis m/tranebær hvis du lider af blærebetændelse. Du drikker simpelthen et pulver opløst i et glas vand og vil hurtigt mærke en lindring i forhold til smerter og toilettrang. Canesten Oasis indeholder bl.a. Natriumcitrat BP, som reducerer syreniveauet i urinen.

Brug den effektive kombipakning til behandling af intimsvamp.

Lider du af intimsvamp/skedesvamp så prøv Canesten kombipakning, som er en 500 mg vaginaltablet/stikpille, som du indfører i skeden med den medfølgende applikator, samt en 20 g Canesten creme 1%, som du bruger til at behandle dig selv omkring skedeåbningen samt til behandling af din partner. Det er meget vigtigt at behandle grundigt i tilfælde af intimsvamp. Derfor er cremen også til mænd, da det er lige så vigtigt at behandle mænd som kvinder, da svampeinfektionen ellers vil smitte ved samleje.

Læs mere Skjul