Bulldog Skincare

Bulldog Skincare For Men er hud- og skægplejeprodukter særligt udviklet til mænd.

Bulldog opstod i 2005, da grundlæggeren, Simon Duffy, ønskede at skabe enkle hudplejeprodukter til mænd, med en høj grad af naturlige ingredienser.

Idag fås de prisbelønnede Bulldog produkter i hele verden og serien byder blandt andet på scrubs, renseprodukter, barbercremer og fugtighedscremer. 


Hvem er Bulldog Skincare For Men?

Bulldog Skincare For Men er hud- og skægplejeprodukter særligt udviklet til mænd.

Bulldog opstod i 2005, da grundlæggeren, Simon Duffy, ønskede at skabe enkle hudplejeprodukter til mænd, med en høj grad af naturlige ingredienser.

Endnu to år skulle gå med produktforskning, design og udvikling, før Bulldog blev sat på hylderne hos en bristisk forhandler.

Idag fås de prisbelønnede Bulldog produkter i hele verden og serien byder blandt andet på scrubs, renseprodukter, barbercremer og fugtighedscremer. 

Hudpleje til barbering

Hårfjerning kan være anstrengende for huden, hvorfor mange oplever gener i forbindelse med barbering. 

Bulldog Skincare har lavet en række produkter specifikt til at opnå en optimal barberingsoplevelse. 

Fælles for produkter er, at de fremmer en tæt, glat og behagelig barbering, hvilket er med til at mindske irriteret hud. 

 • Bulldog Original Shave Oil er en pre-shave-olie som blødgør huden og fremmer en glat og tæt barbering. Olien kan både bruges til at opbløde skægstubbene før barbering samt som olie til selve barberingen.  
 • Bulldog Original Shave Cream er en barbercreme fremmer en tæt og behagelig barbering. Cremen fugter og plejer huden samt minimerer den tørhed, der kan opstå som følge af barbering.   
 • Bulldog Original Shave Gel er en plejende barbergel som fremmer en glat og tæt barbering. Gelen er gennemsigtig, hvorfor den er velegnet til præcisionsbarbering.  
 • Bulldog Original After Shave Balm er en plejende balm som medvirker til at mindske rød og irriteret hud efter barbering. Balmen har fugtgivende egenskaber og efterlader huden ren og blød.  

Fugtgivende hudpleje 

Især ved tør hud er en ordentlig fugtgivende hudpleje essentielt for at holde huden sund og problemfri. 

Du kan holde din hud fugtet ved at anvende lotion - gerne inden for et par minutter efter badning. 

Hvis du har tendens til tør hud kan du med fordel bruge en oliebaseret lotion på problemområderne flere gange om dagen.

 • Bulldog Original Body Lotion er en plejende og fugtgivende kropslotion til hele kroppen, som efterlader huden blød, velplejet og rehydreret.   
 • Bulldog Anti-Age Moisturiser er en fugtighedsgivende ansigtscreme til hud med begyndende aldringstegn. Fugtighedscremen virker let udjævnende og opstrammende påhuden, og efterlader den fugtet og velplejet.  
 • Bulldog Original Moisturiser er en plejende og blødgørende fugtighedscreme særligt egnet til tør hud. Cremen tilfører fugt til huden og absorberes hurtigt uden at efterlade huden olieret eller fedtet.   

Rens af hud og skæg

Korrekt hudpleje handler i høj grad om at rense huden ordentligt. 

Huden har brug for fugt for at overleve, så undgå at bruge for varmt vand, når du vasker dig, da varmen suger fugten fra din hud. Brug gerne lunkent eller koldt vand i stedet. 

Undgå også skrappe eller kemiske-tunge sæber, da de stripper fugten fra huden. 

 • Bulldog Original Face Wash er en ansigtsrens som fjerner overskydende snavs, olie og døde hudceller – uden at udtørre huden. Ansigtsrensen efterlader huden renset, velplejet og med en frisk følelse.  
 • Bulldog Original 2-i-1 Beard Wash er en samlet shampoo og balsam som rengør og plejer både skæg og hud samt opbløder skægget.  
 • Bulldog Original Shower Gel er en rengørende showergel til mænd, som efterlader huden ren og med en opfrisket følelse.  
 • Bulldog Original Face Scrub er en ansigtsscrub som fjerner døde hudceller, snavs og overskydende olie. Scrubben eksfolierer blidt huden og efterlader den blød og renset i dybden.   

Skægpleje

 • Bulldog Original Beard Oil er en hurtigt absorberende skægolie som blødgør og plejer huden under skægget. Olien bidrager ligeledes til et blødt, velplejet og skinnende skæg - uden at efterlade det fedtet. 
 • Bulldog Original Beard Balm er en fugtighedscreme, balsam og styling til skægget samlet i ét smart produkt. Balmen absorberes hurtigt og giver skægget fugt og pleje samt en ikke-fedtet glans.  

Hud- og skægplejeprodukter til irriteret hud

Produkterne fra Bulldog er udviklet med særlig opmærksomhed på almene hudproblemer. Noget hud bliver særligt irriteret som følge af eksempelvis barbering, hvorfor det er vigtigt at give den rette pleje for at opretholde en flot og hydreret hud.

Bulldog har udviklet en serie som specifikt retter sig til mænd med tør og irriteret hud:

 • Bulldog Sensitive Face Wash er en plejende ansigtsvask som ikke udtørrer huden. Ansigtsvasken er især velegnet til irriteret hud og efterlader huden renset, velplejet og opfrisket. 
 • Bulldog Sensitive Shave Cream er en blødgørende barbercreme som fremmer en tæt og behagelig barbering. Cremen er især velegnet til irriteret hud, da den opbløder skægget inden barbering for at mindske ryk og irritation.  
 • Bulldog Sensitive Shave Gel er en transparent gel som er velegnet til præcisionsbarbering og er især velegnet til irriteret hud. Gelen virker plejende, fugtgivende samt fremmer en glat og tæt barbering.  
 • Bulldog Sensitive After Shave Balm plejer og reducerer rødme og irriteret hud efter barbering. Balmen har anti-inflammatoriske og fugtgivende egenskaber, og efterlader huden frisk, ren og blød.  
 • Bulldog Sensitive Moisturiser er en blødgørende fugtighedscreme til mænd. Fugtighedscremen absorberes hurtigt uden at fedte og efterlader huden genfugtet, velplejet og med en frisk følelse. 
Læs mere Skjul