Blink
 

Her på siden finder du et udvalg af mærket Blink, som er en serie øjenprodukter fra den amerikanske producent Abott Medical Optics, der lindrer og beskytter tørre og trætte øjne. Blink øjendråber fås i flere varianter, som passer til dig.


Blink øjendråber giver langvarig lindring til tørre og trætte øjne

Blink Intensive Tears er fremstillet specielt til mennesker, som døjer med trætte og tørre øjne. Produktet giver en langvarig lindring til dine øjne, fordi det indeholder en unik formula af smørende og blødgørende midler.

Produktet tilfører øjet fugt i mere end 1 time og mindsker uskarphed. Blink Intensive Tears egner sig godt til at bruge sammen med linser. 

Blink øjendråber er opfriskende og fugtighedsgivende

Blink Refreshing Eye Mist er en opfriskende øjespray, der effektivt fugter og smører, når du har besvær med trætte og irriterede øjne. Blink Intensive Tears PLUS er øjengel, som giver langvarig lindring til dine øjne. Blink Contacts er en øjengel, der fugter og smører dine øjne. 

Blink Contact er udviklet specielt til mennesker, der anvender kontaktlinser. Produktet indeholder natriumhyaluronat, så hver gang du blinker efterfugtes øjet. Øjendråberne fungerer sammen med alle typer af kontaktlinser, og du behøver ikke at tage linserne ud, når du anvender produktet.

Renseservietter med lindrende kamille

Blink Lid Clean Wipes er renseservietter til øjenlåg, som indeholder kamille. Produktet er helt uden rengørings- og konserveringsmidler, og kan derfor bruges af alle voksne, børn og spædbørn. Renseservietterne fjerner effektivt snavs fra øjenlåget og øjenomgivelserne.

Læs mere Skjul