Stegning, bagning, dressing og desserter – de økologiske madlavningsolier fra franske Bio Planéte kan bruges til det hele. Læs mere om de forskellige olier her, og vælg den der passer til dit køkken. Køb online allerede i dag og få din olie leveret inden for 2-4 hverdage.


Hvem er Bio Planéte?

Bio Planéte er en fransk producent af skønne, smagfulde og økologiske madlavningsolier. Siden 1989 har familien Moog haft interesse for produktion af olier, og i dag har de en stor erfaring på området. 

Det hele begyndte med fransk solsikkeolie, presset af økologiskdyrkede solsikkeblomster, mens der er i dag, findes over 70 forskellige koldpressede olier i Bio Planétes sortiment. Det er dog ikke alle 70 olier du finder her på mecindo.dk.


Olier til al slags mad

På mecindo.dk kan du vælge mellem mange af Bio Planétes skønne økologiske madlavningsolier. Alle olierne er koldpressede hvilket betyder, at olien er presset så skånsomt som muligt. Ved koldpresning bevares det naturlige indhold af vitaminer og antioxidanter, hvilket kommer dig som forbruger til gode.

Hvis du ikke er klar over forskellen på de forskellige olier, bortset fra at de er baseret på forskellige planter, så læs med herunder hvor vi kort gennemgår de Bio Planéte olier vi forhandler her på mecindo.dk. Vær opmærksom på, at nogle af olierne findes i forskellige udgaver. F.eks. finder du kokosolie med og uden smag, samt olivenolie med og uden citron. 

 • Arganolie
  Egner sig især til salater og til at dyppe brød i.

 • Avocadoolie
  Kan bruges til bagning samt i dressinger. 

 • Græskarkerneolie
  Græskarkerneolie har en nøddeagtig smag og er samtidig krydret. Fungerer perfekt sammen med salater og bagværk. 

 • Hørfrøolie
  Brug hørfrøolie i dressinger og smoothies. Olien egner sig ikke til stegning eller andre madretter hvor den opvarmes. 

 • Jordnøddeolie
  God til marinader og salater. Jordnøddeolie kan også bruges til stegning, men bør opvarmes langsomt.

 • Kokosolie
  Meget velegnet til både stegning og bagning. Hvis du ikke vil have kokossens karakteristiske og søde smag, kan du vælge en smagsneutral kokosolie. Kokosolien er især velegnet til asiatiske retter.

 • Olivenolie
  Kan bruges til al slags madlavning og har en forholdsvis kraftig smag.  

 • Rapsolie
  Rapsolien kan anvendes til alle former for madlavning. Olien indeholder mange enkeltumættede fedtsyrer og er derfor meget varmestabil. 

 • Sesamolie
  Bruges ofte som smagsforstærker og har en nøddeagtig smag. Især god i asiatiske og mellemøstlige retter.

 • Trøffelolie
  Trøffelolie kan anvendes i salater og madretter med oksekød, fisk og fjerkræ. 


Køb olie fra BioPlanéte på mecindo.dk

Gå på opdagelse i vores spændende udvalg af madlavningsolier fra Bio Planéte. Olierne er økologiske og koldpressede og kan anvendes i et væld af spændende madretter. Vælg din olie her og bestil online i dag. 

Vi har et bredt sortiment af håndkøbsmedicin, kosttilskud, helsekost og personlig pleje til billige priser. 

Har du spørgsmål til et produkt eller en ordre, er du mere end velkommen til at kontakte vores kundeservice

Læs mere Skjul