Biogan Økologiske Røde Ris

Spises som tilbehør eller i salater. Kan blandes sammen med andre ris

500 g
43,95 kr
På lager | Levering 1-2 dage
Se forsendelsesomkostninger

Beskrivelse

Kineserne har i århundreder spist røde ris. Det er ris, hvorpå der har groet en gærsvamp, Monascus purpureus, som giver risen en rød farve. Røde ris har i mange asiatiske lande været brugt til fremstilling af risvin, smagstilsætning til og konservering af fisk og kød.
Røde ris spises som tilbehør og er meget dekorative
i salater eller blandet sammen med andre ris.

Produktbeskrivelse fra leverandør

Oprindelsesland:

DK-ØKO 100 EU jordbrug

Opbevaring:

Tørt og køligt.

Næringsdeklaration (indhold pr. 100g):
Energi1501 kJ / 359 kcal
Fedt3,0 g
-heraf mættede fedtsyrer0,6 g
Kulhydrat73 g
-heraf sukkerarter0,9 g
Kostfibre4,0 g
Protein8,0 g
Salt0,01 g
Yvonne Sørensen 2019-08-16 03:17:29

Jeg kan varmt anbefale dette produkt. Smager godt og er nemme at tilberede.

Skriv en anmeldelse
Biogan Økologiske Røde Ris

Captcha
Captcha