Biogan Økologiske Røde Ris
Spises som tilbehør eller i salater. Kan blandes sammen med andre ris
500 g
43,95 kr
På lager |
Levering 1-2 dage
Se forsendelsesomkostninger
Se forsendelsesomkostninger
Beskrivelse
Kineserne har i århundreder spist røde ris. Det er ris, hvorpå der har groet en gærsvamp, Monascus purpureus, som giver risen en rød farve. Røde ris har i mange asiatiske lande været brugt til fremstilling af risvin, smagstilsætning til og konservering af fisk og kød.
Røde ris spises som tilbehør og er meget dekorative
i salater eller blandet sammen med andre ris.
Produktbeskrivelse fra leverandør
Oprindelsesland:
DK-ØKO 100 EU jordbrug
Opbevaring:
Tørt og køligt.
Næringsdeklaration (indhold pr. 100g): | |
---|---|
Energi | 1501 kJ / 359 kcal |
Fedt | 3,0 g |
-heraf mættede fedtsyrer | 0,6 g |
Kulhydrat | 73 g |
-heraf sukkerarter | 0,9 g |
Kostfibre | 4,0 g |
Protein | 8,0 g |
Salt | 0,01 g |