Bidro

Bidro producerer kosttilskud og plejeprodukter, der alle indeholder det populære Gelé Royal. Gør noget godt for kroppen med et af de mange produkter fra Bidro, og oplev hvordan hud og hår både bliver og føles sundere. Læs mere om Bidro, produkterne og Gelé Royal her på siden. 


Hvem er Bidro?

Bidro er en dansk producent af kosttilskud og plejeprodukter, med indhold af Gelé Royal. Bidro blev grundlagt tilbage i 1988 og har siden da specialiseret sig i at udvikle produkter af høj kvalitet. I 2005 overtog Marianne Danielsen virksomheden, efter at have arbejdet der en årrække. Det er Marianne der bl.a. har udviklet to af Bidros mest populære produkter: Bidro Kvinder og Bidro PMS. Disse to produkter og mange flere kan du læse meget mere om her på siden.


Bidro produkter

Bidro er specialister i at anvende Gelé Royal i produktionen af effektive kropsplejeprodukter og kosttilskud. Gelé Royal er den næring som bidronningen lever af. Pga. det naturlige indhold af vitaminer, mineraler, proteiner og aminosyrer er Gelé Royal blevet en vigtig ingrediens i Bidros produkter. For at kunne producere nok Gelé Royal, opsættes bistader med kunstigt avlede bidronningelarver, hvilket betyder, at den næringsrige Gelé Royal ikke påvirker bierne og deres levevis negativt. 

På Mecindo.dk finder du bl.a.:


Kosttilskud 

Styrk din krop med Bidro Vitaminer der indeholder vitaminer, mineraler og Gelé Royal. Produktet indeholder alle de essentielle vitaminer og mineraler, som kroppen har behov for, for at kunne fungere optimalt. Er du gravid, anbefales det at du finder et tilsvarende produkt, da Bidro Vitamin indeholder A-vitamin. 

Din hud, dit hår og dine negle kan til tider trænge til et ekstra boost af vitaminer og mineraler, og derfor har Bidro udviklet produktet, Bidro Hud, Hår & Negle. Vitaminerne og mineralerne der bidrager til sund hud, hår og negle er:

 • C-vitamin der bidrager til en normal dannelse af collagen
 • Biotin der bidrager til at vedligeholde normale slimhinder, og en normal hud
 • Selen bidrager til at vedligeholde normale negle og normalt hår
 • Zink der bidrager til at vedligeholde normalt hår, normale negle og normal hud

D-vitamin finder du som almindelige kapsler der sluges, mini kapsler der tygges, veganske kapsler og som dråber. D-vitamin i vegansk form kan anvendes af vegetarer såvel som veganere. Den type D-vitamin der anvendes i de veganske kapsler, stammer fra lav.

D-vitaminer i dråbeform kan anvendes til babyer fra 2 uger. 

I Danmark anbefales det, at nyfødte børn får D-vitaminer fra de er to uger frem til 2 år. I den første tid hvor barnet ikke kan tygge, er dråberne ideelle at give barnet. Så snart du begynder at give dit barn multivitaminer, tidligst fra 1,5-årsalderen, skal du ikke give D-vitaminer som dråber eller tabletter ved siden af. Der er D-vitaminer i multivitaminer, og ved at give både multivitaminer og D-vitaminer ved siden af, får barnet dobbeltdosis, hvilket ikke anbefales. 

Ud over vitaminer og mineraler, kan du også finde Bidro Ledflex. Bidro Ledflex indeholder C-vitamin, ingefær, gurkemeje og pilebark. Døjer du med ømme led, er Ledflex det helt rette produkt for dig. 

For at få en god nattesøvn, hvor kroppen kan regenerere, kan du gøre brug af Bidro InRest. InRest er et flydende kosttilskud med lavendel, humle og citronmelisse. Ved at indtage den daglige dosis en halv time inden sengetid, kan du forbedre din søvn og føle dig veludhvilet hver dag. 


Kropsplejeprodukter

Giv din hud fugt og næring, så den holder sig flot, sund og blød. Plejeprodukterne fra Bidro er:

 • Bidro Gel
  Er din hud sart og sensitiv? Med ingredienser som Gelé Royal og pileekstrakt, virker gelen rensende og fugtgivende, samtidig med at huden gøres blød. Du kan bruge gelen 1-2 gange pr. dag på både ansigt og krop. 

 • Bidro Creme
  Cremen fra Bidro kan anvendes af alle, nærmest uanset hudtype. Indholdet af sheasmør blødgør og fugter huden, så den føles blød og sund. 

 • Bidro Shampoo
  Lider du af tør og kløende hovedbund? Bidro Shampoo indeholder Gelé Royal og giver derfor fugt og næring til hovedbunden. Håret styrkes også, og du vil opleve at det får glans og styrke, samt ser sundere ud. Vil du gøre endnu mere for dit hår, kan du med fordel afslutte med Bidro Balsam.

 • Bidro Balsam
  Giv håret fugt, glans og styrke, samtidig med at balsammen plejer hovedbunden. Sørg for at vaske håret med shampoo først, hvorefter balsammen masseres ind i hår og hovedbund. 


Populære produkter fra Bidro

Herunder ser du en række af de mest populære produkter fra Bidro, solgt på Mecindo.dk. Vil du gerne prøve et produkt fra Bidro, kan du med fordel prøve et af disse.

Bidro Ren

I 2018 fyldte Bidro Ren 30 år, og siden begyndelsen er produktet kun vokset i popularitet. Med et indhold af Gelé Royal på hele 200 mg, samt honning og vivoks, er Bidro Ren det perfekte valg til dig, der vil opleve skønheden ved Gelé Royal

Bidro Kvinder

Er du kvinde, og vil du gerne have et kosttilskud specielt sammensat til dig? Bidro Kvinder indeholder Gelé Royal, salvie og den fantastiske rødkløver. Rødkløver anvendes i flere produkter til kvinder der er ramt af overgangsalderen. Det betyder, at hvis du døjer med hedeture, rastløshed og træthed i forbindelse med overgangsalderen, er Bidro Kvinder et kosttilskud du må prøve. 

Bidro PMS

Med indhold af Gelé Royal, agnus castus og B6-bitamin er Bidro PMS udviklet til kvinder der oplever forandringer i kroppen, i forbindelse med menstruationen. 


Køb Bidro produkter hos Mecindo

På Mecindo.dk finder du et bredt udvalg af de danskproducerede produkter fra Bidro. Gå på opdagelse i sortimentet, og vælg det Bidro produkt der passer til dit behov. Alle produkter fra Bidro indeholder det vidunderlige Gelé Royal, der både giver næring til krop, hud og hår. 

Bestil online i dag, og få dine varer leveret inden for 2-4 hverdage. Vi har Bidro produkter til billige priser.

Har du spørgsmål er du velkommen til at kontakte vores kundeservice pr. mail eller telefon.


Læs mere Skjul