2 Berocca brusetabletter - Køb Berocca vitamin tilskud online
Berocca

Berocca er et vitamin mærke med en stolt historie bag sig. Berocca har, efter lang tids udvikling, skabt den optimale vitamintablet. Berocca er især anerkendt for deres kvalitet, kundepleje og sunde produkter.Berocca indeholder en unik kombination af de essentielle vitaminer du skal bruge, bl.a. en fremragende blanding af b-vitaminer, c-vitaminer og nødvendige mineraler.
Denne kombination skaber en præstationsfremmende tablet, der vil give dig mere energi. 

Derfor skal du vælge Berocca

Føler du dig nogensinde træt i løbet af dagen, og kunne du trænge til et sundt energitilskud? Led ikke længere, Berocca er svaret på dine bønner. Denne tablet er et fremragende alternativ til et hurtigt og usundt koffein- og sukkerfix, og du kan sagtens tage tabletten hver dag uden at skulle bekymre dig om skadelige effekter. Det betyder ingenting, hvornår du vælger at tage tabletten, det kan du gøre på hvilket som helst tidspunkt af døgnet. 

Vandopløselige vitaminer og allergivenligt produkt

En anden stor kvalitet ved Berocca. Vitaminer er vandopløselige, og det vil sige, at du ikke kan overskride dit maksimale vitaminoptag. Kroppen lagrer det, som den skal bruge, og resten skiller den sig af med. Derudover indeholder tabletten hverken gluten, gær eller laktose, og den tager dermed også hensyn til nogle af de mest almindelige allergier.