Bee Wrappy

Bee Wrappy skåner miljøet og dig. Det kan i mange sammenhænge anvendes som et bæredygtigt alternativ til f.eks. stanniol og husholdningsfilm. Med ingredienser som bivoks og kokosolie finder du ingen skadelige stoffer i Bee Wrappy. Læs mere her og køb det allerede i dag.


Hvad er Bee Wrappy?

Bee Wrappy er emballage fremstillet af økologisk bomuld og er OEKO-Tex certificeret. Dette betyder, at de farver der er anvendt, er sikre at pakke fødevarer ind i. 

Der er udelukkende anvendt naturlige ingredienser i fremstillingen af Bee Wraps – ingen syntetiske ingredienser eller tilsætningsstoffer.  Bivoks, dammar resin, jojoba olie og kokosolie. 

Når du åbner din pakke med Bee Wrappy vil du opdage, at de har en duft af bivoks. Duften forsvinder med tiden efter brug og vask. 


Et alternativ til stanniol

Der er flere grunde til at udskifte dit stanniol med f.eks. Bee Wrappy. Stanniol er både belastende for miljøet at fremstille, men aluminiummet kan også optages gennem maden. 

De færreste er klar over, hvor påpasselig man bør være når mad pakkes ind i stanniol – læs herunder hvad du skal være opmærksom på:

Pak ikke sure fødevarer som f.eks. citroner og agurkesalat ind i stanniol. Når stanniol og den sure fødevare kommer i kontakt med hinanden, kan stanniolen frigive aluminium til maden som så kommer ind i kroppen når du spise maden senere. Det samme gør sig gældende ved at anvende stanniol til salte fødevarer. 

Når der ophobes aluminium i kroppen over længere tid, kan det være skadeligt for din sundhed og din krop. Aluminium kan bl.a. påvirke hjernen, nervesystemet og frugtbarheden.

I forhold til miljøet kræver det utroligt meget energi at udvinde aluminium af jorden. Når du bruger stanniol til at indpakke din madpakke, udledes der 30 gange mere CO2 end hvis den f.eks. var pakket ind i madpapir – og endnu mere end hvis den er pakket ind i Bee Wrappy.

En pakke Bee Wrappy svarer til omkring 300 meter husholdningsfilm.  


Sådan bruges Bee Wrappy

Når du skal bruge Bee Wrappy skal du varme et stykke op i hånden, hvorefter det bliver formeligt. Fold det rundt om den afkølede mad du ønsker at opbevare. Maden kan ånde, men beskyttes effektivt mod udefrakommende bakterier. 

Brug Bee Wrappy til:

  • Frugt og grønt
  • Sandwiches og rugbrød
  • Salater
  • Som låg til skåle med mad
  • Madrester

Du kan ikke opbevare råt kød i Bee Wrappy.

Efter brug må Bee Wrappies ikke vaskes i varmt varm, da dette vil smelte dem og gøre dem ubrugelige. Vask de i stedet i koldt sæbevand og lad dem hænge til tørre. 

Bee Wrappy holder til brug i op til 12 måneder. Selvom dine Be Wrappies får mindre huller, revner eller misfarvninger kan de sagtens bruges alligevel. 


Køb Bee Wrappy på mecindo.dk 

Se udvalget af Bee Wrappy til billige priser her på mecindo.dk. Du kan bestille online i dag, og få dine varer leveret inden for kun 2-4 hverdage. Du finder Bee Wrappy i forskellige størrelser alt efter formålet.

Vi har et bredt sortiment af håndkøbsmedicin, kosttilskud, helsekost og personlig pleje til billige priser. 

Har du spørgsmål til et produkt eller en ordre, er du mere end velkommen til at kontakte vores kundeservice

Læs mere Skjul