Badeanstalten

Find de skønne produkter fra Badeanstalten her på Mecindo.dk. Vi forhandler alle de populære wellnessprodukter fra den danske virksomhed, der gennem brug af naturlige olier og æteriske olier fremstiller effektive og plejende produkter til brug derhjemme.  Læs mere her på siden og køb i dag.


viser 1 til 48 af 61 (2 sider )

Hvem er Badeanstalten?

Badeanstalten er en dansk virksomhed der står bag fremstillingen og produktionen af skønne og plejende wellnessprodukter. Det hele begyndte i 2002 i et lille køkken i Aalborg, hvor Iben Holm grundlagde Badeanstalten. 

I dag har Badeanstalten adresse i Nørresundby, hvor duften af æteriske olier fylder virksomhedens lokaler. Produktionen drives af passionen for at skabe ærlige og lækre produkter.

 

Wellness i dit eget hjem

Med de skønne produkter fra Badeanstalten, kan du give dig selv et strejf af wellness lige når det passer dig. De flotte sæber med æteriske olier vasker din hud, mens cremerne fugter og blødgør huden. Uanset hvilket produkt du vælger som en del af din afslappende pleje, er du garanteret et produkt af høj kvalitet, med en frisk naturlig duft og effektive plejende egenskaber for hele kroppen. 

Du kan vælge mellem produkter inden for kategorierne: 

Håndlavede sæber

De håndlavede faste sæber fra Badeanstalten er fremstillet af vegetabilske olier, og har duft af forskellige æteriske olier. Hver sæber byder på en helt særlig oplevelse, og du kan bruge den til både hænder og krop. Sæberne skummer let, og opløses nemt og hurtigt. Badeanstaltens sæber indeholder ikke sulfater. 

Flydende sæber

Vælg en flydende sæbe til kroppen eller hænder. De flydende sæber til kroppen, body wash, renser og blødgør huden, og er perfekt til bruse- og karbad. Flydende sæbe til håndvask vasker og fugter hænderne effektivt. Vælg den duft du ønsker, og nyd de skønne sæber fra Badeanstalten hver dag.

Bodyscrub

Med en bodyscrub fra Badeanstalten kan du for alvor fjerne døde hudceller, snavs og overskydende hudfedt fra kroppens hud. Alt dette forebygger uren hud, og giver dig en blød, sund og glat hud hver dag. Hver enkelt bodyscrub har sin egen farve og duft, så du kan nemt vælge den der passer bedst til dig eller dit badeværelse. 

Cremer og lotions

Inden for kategorien cremer finder du pleje til ansigt og krop. Huden er kroppens største organ, og for at den er flot, sund og beskytter bedst mod bakterier, kræver den en daglig omsorg og pleje. Denne pleje kan du nemt give huden med Badeanstaltens skønne cremer. Ansigtscremerne er i varianter til både almindelig, tør og moden hud. Vælg den der passer til din hudtype, og oplev forskellen samtidig med at du nyder de skønne dufte af æteriske olier. 

Til kroppen finder du lotions med indhold af sheasmør. Sheasmør har en fed konsistens og giver intensiv pleje og fugt til huden. 

Olier

Olier fra Badeanstalten findes i forskellige varianter: vælg enten en ansigtsolie, kropsolie eller massageolie. Ansigtsolierne kan bruges i stedet for en ansigtscreme, og fugter huden så den holder sig sund og frisk. Det samme gør sig gældende for kropsolien der kan anvendes i stedet for en bodylotion. Massageolien er perfekt til ægte wellness. Kom spændinger og ømhed til livs med den lækre sammensætning af olier, der både fugter, beroliger og absorberes hurtigt. 

Du kan også tilføje massageolien til dit karbad, fodbad eller bruge den i bruseren. I karbadet skal du bruge 4 spsk. olie, mens du i fodbadet skal bruge 1 spsk. olie. 

Badesalt

Forkæl kroppen og dine sanser med en af de fantastiske badesalte fra Badeanstalten. Brug det i et karbad eller fodbad, og oplev den skønne effekt saltet har på huden.

Et bad med badesalt kan:

  • Lindre ømme muskler
  • Øge kroppens blodcirkulation
  • Berolige krop og sind

Tilbehør

Mangler du en sæbeholder, en badepuf eller svamp til vask af kroppen? Badeanstalten har til deres produkter fremstillet tilbehør der passer perfekt til faste sæber og vask af kroppen med en body wash.

 

Hvordan laves Badeanstaltens produkter?

Fremstillingen af de lækre produkter sker på baggrund af gammeldags metoder, men med Badeanstaltens nye viden og store erfaring. Ingredienserne udvælges nøje, og kun det bedste får lov til at blive brugt i sæber, scrubs, olier og cremer. 

Som du sikkert har bemærket, er produkternes navne og udseende helt unikke. Inspirationen kommer fra den gamle badeanstalt, nutidens trends og den smukke natur der omgiver Badeanstaltens lokaler. 

Du kan læse mere om Badeanstalten på deres hjemmeside

 

Hudpleje og velvære

En god hudpleje er vigtig for et godt velvære, men også for at vedligeholde kroppens naturlige barrierefunktion. Barrierefunktionen påvirkes bl.a. når du vasker kroppen eller hænder med sæbe, renser huden i ansigtet, eller når udefrakommende bakterier møder huden. Huden ændrer sig med alderen, og derfor kræver den også forskellige pleje når du er ung i forhold til når du bliver ældre. Huden består af flere lag, og det er netop disse der afgør hvor modstandsdygtig, blød og fugtholdig huden er gennem hele livet. 

Det bedste tidspunkt at pleje huden på er, lige efter et bad hvor huden har et øget behov for næring. Sørg derfor at indsmøre kroppen, ansigt, hænder og fødder, og lad creme og lotions trænge ind inden du tager tøj på – tager kun nogle minutter. 

 

Skal huden plejes hver dag?

Det er meget individuelt hvor meget pleje huden kræver. Hos nogle bliver huden hurtigt tør, fedtet eller uren, og derfor kan det være en fordel at øge tiden der bruges på hudpleje. Vask gerne ansigtet én gang dagligt – evt. to, og fjern døde hudceller, snavs og overskydende hudfedt. På denne måde kan du også minimere risikoen for uren hud, kløe og irritation i ansigtet betydeligt. Brug gerne en ansigtscreme der giver fugt og næring til huden efterfølgende.

Det bedste du kan gøre, er at sætte niveauet af hudpleje efter din hudtype. Undgå overdreven vask med sæbe, og undgå produkter med unødige tilsætningsstoffer. 

 

Køb produkter fra Badeanstalten på Mecindo.dk

På Mecindo.dk finder du et stort og velduftende udvalg af Badeanstaltens produkter til billige priser. Vælg bl.a. de populære flydende sæber, faste sæber, badesalte og cremer her på siden.

Bestil online i dag og få dine produkter leveret inden for 2-4 hverdage. 

Hvis du har spørgsmål til et produkt eller en ordre, er du altid velkommen til at kontakte vores kundeservice på mail eller telefon. 

 
Læs mere Skjul