Allos

Allos

Allos er en tysk producent af økologiske fødevarer til hele familien. Prøv de smagfulde smørepålæg med urter og planter, eller honning, kiks og knækbrød. Læs mere om Allos se hele udvalget her på siden.


Hvad er Allos?

Allos blev grundlagt tilbage i 1974 i Tyskland af Walter Lang. 1970’erne var en tid hvor flere og flere havde ønsket om naturlige og økologiske fødevarer. Den fabriksfremstillede mad mente mange ikke var næringsrig nok, og brugen af sprøjtegifte var ikke lige så velset mere. Derfor begyndte Allos at importere og fremstillet et væld af økologiske, smagfulde og sunde fødevarer til overkommelige priser.

Fødevarerne fra Allos er alle vegetariske eller veganske, og fremstilles med fokus på miljøet, naturen og bæredygtighed. Udover at produkterne er økologiske, indeholder de heller ikke syntetiske tilsætningsstoffer eller konserveringsmidler.


Allos – økologiske fødevarer

Ingredienserne i de mange økologiske fødevarer fra Allos håndplukkes, og bearbejdes så lidt som muligt. Dette gøres for at beholde så mange af de naturlige næringsstoffer som muligt. Her på siden finder du mere end 30 forskellige Allos produkter – alle til en fantastisk pris. Læs mere om nogle af produkterne herunder, og se hvilke der er de mest populære på mecindo.dk.


De mest populære Allos produkter

  • Allos Blomsterpollen, Bipollen
    En frugtig, frisk og aromatisk blomsterpollen. Lavet af bipollen fra den spanske region, Sierra Morena.
  • Allos Halva Sesam/Honning Dessert
    Ristede sesamfrø giver en nøddeagtig smag, mens den tilsatte honning giver en lækker sødme. Halva fungerer perfekt som dessert sammen med yoghurt eller purre. 
  • Allos Honning Bjerg
    En skøn honning med masser af aroma. Brug den på brød, i bagværk og madlavning.


Køb Allos på mecindo.dk

Køb økologiske Allos fødevarer her – smørepålæg, kiks, honning, sirup og meget mere – alt sammen til billige priser og med hurtig levering i løbet af kun 2-4 hverdage. 

Vi har også et bredt sortiment af håndkøbsmedicin, kosttilskud, helsekost og personlig pleje til billige priser. 

Har du spørgsmål til et produkt eller en ordre, er du mere end velkommen til at kontakte vores kundeservice. Du kan kontakte kundeservice på mail eller telefon.  


Læs mere Skjul