Find et stort udvalg af de velkendte homøopatiske lægemidler fra danske Allergica her på Mecindo.dk. Med over 250 produkter finder du helt sikkert et eller flere homøopatiske lægemidler der passer til dig og dit behov. Læs mere om Allergica og homøopati herunder.


viser 1 til 48 af 261 (6 sider )

Hvem er Allergica?

Allergica er en dansk homøopatisk lægemiddelvirksomhed, og faktisk den første af sin slags herhjemme i Danmark. I 1984 grundlagde Peer Bach Boesen Allergica, efter han havde set et behov for en helt ny type lægemidler herhjemme. Allergica’s lægemidler er fremstillet uden kemi og efter Rudolf Steiners viden og lære. Alle Allergicas produkter er produceret med mennesket i centrum. Det betyder at produktionen foregår ved håndkraft, og ingredienserne plukkes manuelt. 


Produkter fra Allergica

På Mecindo.dk finder du mere end 250 produkter fra velkendte Allergica, hvilket spænder over alt fra comp. midler til enkeltmidler og til cellesalte

Er du på udkig efter populære produkter har vi dem helt sikkert:


Hvad er homøopati?

Homøopati er en alternativ behandlingsform som flere vælger at gøre brug af. Homøopati anvendes ikke kun i behandling af sygdomme, men også i forbindelse med søvnbesvær og til at forbedre den generelle livskvalitet. De homøopatiske produkter er fremstillet på en måde, så du kun få minimale doser af stoffer som du i store mængder ikke vil kunne tåle. Ingredienserne, altså stofferne, er udvundet af forskellige fra mineralske, vegetabilske og animalske råstoffer.  Hvert stof fortyndes i enten vand eller alkohol – oftest bliver alkohol anvendt i fremstillingen. Råstofferne skulle ifølge homøopater indeholde en energi kaldet vitalkraft, som overføres til de homøopatiske produkter og videre til personen der indtager det homøopatiske lægemiddel. 


Hvornår anvendes homøopati?

Homøopater gør brug af homøopati i forbindelse med:

  • Smerter
  • Styrkelse af immunforsvaret
  • Forbedring af livskvaliteten 
  • Minimering af symptomer som opkast, kvalme og depression

Når man første gang indtager et homøopatisk lægemiddel, kan en symptomforværring forekomme. Efter kort tid bør forværringen vende til en bedring. At kroppen reagerer på denne måde, er ikke en bivirkning ved brugen af homøopati, men ses i stedet som kroppens signal om at den er begyndt at udskille gift- og affaldsstoffer. Du skal altid være opmærksom på, hvor meget dine symptomer forværres, og i hvilken sammenhæng du har symptomer. Sker der en drastisk forværring der ikke bliver bedre igen, er det hensigtsmæssigt at du kontakter din læge, da der kan ligge andre sygdomme bag.


Køb homøopatiske produkter fra Allergica hos Mecindo.dk

I vores webshop finder du et bredt udvalg af alle Allergicas homøopatiske lægemidler. Find de produkter du behøver og bestil online i dag. Efter køb får du dine varer leveret inden for 2-4 hverdage. Har du spørgsmål til et produkt eller din ordre, er du velkommen til at kontakte vores kundeservice

Læs mere Skjul