Spar
25 kr

Wartner Vortefjerner Spray

Fryser vorter på både hænder og fødder

Vejl. Pris 235,00 kr 209,95 kr

50 Milliliter
På lager
Fragt 29kr
2-4 hverdage

Beskrivelse

Wartner Vorte Frysebehandling anvendes som frysebehandling (kryobehandling) ved at fryser vorten ned til kernen og derved dræber virussen som får vorten til at falde af efter 10 til 14 dage. 

Wartner Vortefjerner Spray er den samme metode som dine læge anvender til at fjerne vorter med - Med Wartner kan du selv fjerne almindelige vorter og fodvorter effektivt, sikkert og hurtigt, når det passer dig, ved hjælp af en pålidelig frysemetode.


Hvordan fungerer Wartner Vortefjerner Spray

Når du trykker på applikatoren på selve vorten fryser applikatoren øjeblikkeligt vorten ned til kernen. Huden omkring det behandlede område kan blive hvid og du vil sandsynligvis føle en let smertende, stikkende fornemmelse ved frysningen. 

Når du fjerner applikatoren vil din hudfarve vende tilbage til den normale farve.

Når vorten har været under behandling er og farven er vendt tilbage kan det frosne område blive lidt rødt. En vabel kan dannes under vorten inden for et par dage på grund af frysebehandlingen selvom du sandsynligvis ikke vil være i stand til at se vablen.

Ved frysebehandling vil huden omkring vorten og selve vorten du har behandlet gradvist eller falde af efter omkring 10 til 14 dage. I mellemtiden vil der være vokset ny og sund hud under vablen blister. Hvis vorten eller en del af vorten stadig er der 2 uger efter du har behandlet vorten kan du behandle denne igen.

Hver Wartner Vortefjerner Spray pakke indeholder 12 engangs skum applikatorer. Traditionelle vortefjernere i håndkøb benytter salicylsyre til at fjerne vorterne. Denne behandling kræver imidlertid, at du behandler vorten hver dag, og det kan tage op til 12 uger at fjerne en vorte.

Instruktion

Sådan bruger Wartner Vortefjerner Spray:

  • Påfør frysebehandlingen på vorten dagligt.
  • Wartner Vortefjerner Spray kan bruges op til 3 gange pr vorte.
  • Du bør holde et 2-ugers interval mellem behandlingerne.

Brug ikke Wartner Vortefjerner Spray:

  • Hvis du er diabetiker.
  • Hvis du er gravid.
  • Hvis vorten er placeret i et følsomt område med tynd hud (f.eks ansigt, hals, armhuler, hage, bryst) eller på kønsvorter.
  • Hvis den nærliggende eller påvirket hud er betændt.
  • Hvis du ikke er sikker på at det er en vorte du behandler.
  • Wartner bør ikke anvendes på børn under 4 år.
  • Brug ikke Wartner, hvis du er gravid eller ammer.

Ingredienser

Dimetylæter, Propan. 

Brugsanvisning

Anvendes kun til udvortes brug. Bruges ikke på børn under 4 år. Må ikke anvendes hvis du har diabetes, er gravid eller ammer. For yderligere, se emballagen og læs brugsanvisningen nøje!

Anbefalet daglig dosis

Enkel behandling i 4 trin - se brugsanvisning.

Styrke pr. dosis

Vejledende opbevaring

Opbevares utilgængeligt for børn. Opbevares ved stuetemperatur. Skal beskyttes mod sollys og må ikke udsættes for temperaturer på over 50°C.

Britt 2018-08-13 18:43:16

Denne funker faktisk veldig bra!!!

Skriv en anmeldelse

Captcha
Captcha
Brand Wartner
Klassifikation Medicinsk udstyr
Produktnummer 55661
Mængde 50 Milliliter

Ofte købt sammen med

De mest populære produkter lige nu