Varm kakao

Til en kold vinterdag.

Findes der noget bedre end en god kop varm kakao på en kold dag? Det skulle da lige være en god kop varm kakao på en knap så kold dag!
Holder du af hjemmelavet, varm kakao eller varm chokolade, så skulle du købe noget af det fantastiske kakaopulver, som forhandles hos Mecindo. Kakaobønner indeholder ret store mængder antioxidanter og mineraler - bl.a. magnesium, og kakao er derfor både sundt og godt. 

Læs mere Skjul

Hjemmelavet varm chokolade med Nua Naturals.

Prøv at lave varm chokolade af kakaopulveret fra Nua Naturals. Kakaopulveret fra Nua er økologisk kakao af høj kvalitet, og der er tre forskellige smagsvarianter at vælge imellem, som hver især smager forførende og godt. Først og fremmest er der den "almindelige" - Nua Naturals Luksus Varm Chokolade. Dernæst kommer den krydrede Nua Naturals Spicy Varm Chokolade med bl.a. chili og kanel, og sidst, men ikke mindst, kan I vælge Nua Naturals Euphoria Varm chokolade med et pift af kanel og lakrids. En opskrift på en kop varm chokolade med Nua Naturals kakaopulver er: 2 - 3 teskefulde kakaopulver. Pisk det med et par skefulde varmt vand, så det bliver som en slags pasta og tilsæt derefter varm mælk. I kan sagtens bruge mandel- eller rismælk eller endda vand, hvis I ønsker en kop hjemmelavet varm kakao uden mælkeprodukter.

Varm kakao med lavt fedtindhold.

Kakaopulveret fra Clipper forhandles både i en 1000 gram pakning, i en 350 gram pakke og i praktiske breve, som lige passer til en kop hjemmelavet varm kakao. Kakaopulveret fra Clipper er Fairtrade mærket og indeholder kun 0,5 gram fedt.

Læs mere Skjul