Multivitaminer med jern

Multivitamin tilskud med tilføjet jern er vitamin tabletter, hvis daglige indtag sikrer, at kroppen modtager alle de vitaminer, den har brug. 

Samtidigt sørger den ekstra dosis af jern for at undgå jernmangel i kroppen. Dette skal især gravide være opmærksomme på, da kroppen har brug for betydeligt mere jern end normalt under graviditet.

Hvorfor skal du tage multivitaminer med jern? 

Vitamin kosttilskud er meget relevante om vinteren, da D vitamin mangel her er et stort problem, især i nordligt beliggende lande så som Danmark.

Indtag af multivitaminer med jern kan forebygge mangel på jern i kroppen, som kan føre til oplevelse af anæmi, træthed, søvnløshed og dårlig hukommelse.

Læs mere Skjul

Kundernes favoritter

Hvad er Multivitamin tilskud med tilføjet jern ?

Multivitamin tilskud med tilføjet jern er vitamin tabletter hvis daglige indtag sikrer at kroppen modtager alle de vitaminer den har brug for. 

Samtidigt sørger den ekstra dosis af jern for at undgå jernmangel i kroppen. Dette skal især gravide være opmærksomme på, da vitaminer til gravide er anbefalet grundet kroppens behov for betydeligt mere jern end normalt under graviditet. 

Vitaminer kosttilskud er også meget relevante om vinteren, da D vitamin mangel her er et stort problem, i især nordligt beliggende lande så som Danmark.

Hvorfor skal du tage multivitaminer med jern?

Vitamin kosttilskud er meget relevante om vinteren, da D vitamin mangel her er et stort problem, især i nordligt beliggende lande så som Danmark. Indtag af multivitaminer kan føre til øget energi i perioden med træthed. 

Et dagligt indtag af et multivitamin produkt kan forhindre vitamin og mineral mangel, som kan medføre mange former for lidelser og problemer. 

Indtag af multivitaminer med jern kan forebygge mangel på jern i kroppen, som fører til oplevelse af anæmi, træthed, søvnløshed og dårlig hukommelse

Bivirkninger og sikkerhed ved multivitaminer

Overskrid ikke anbefalet dosis. 

Læs mere Skjul