Marmelade

Økologisk velsmag.

Marmeladerne fra det engelske firma, Clearspring, er økologiske, uden tilsat sukker og udelukkende fremstillet af naturlige ingredienser. Clearspring marmelade er sødet med frugtjuice og indeholder ikke raffineret, hvidt sukker. Som stivelsesmiddel er anvendt frugternes naturlige pictin samt det japanske tangpulver agar agar, som også er en helt naturlig ingrediens. Alt marmelade fra Clearspring indeholder minimum 50 % frugt.

Læs mere Skjul

Kundernes favoritter

Sukkerfri marmelade med minimum 50 % frugt.

Marmelade eller syltetøj - kært produkt har mange navne, og de gode produkter fra Clearspring er lige så sunde og naturlige, som det syltetøj man laver selv. Prøv f.eks. kirsebær marmelade ovenpå grovbrød og peanutbutter, eller kom en teskefuld kirsebær marmelade ovenpå en portion god vanilleis. Du skal også prøve den gode jordbær marmelade, som smager af sol og sommer og også er god til desserter.

Blåbær marmelade for både smag og sundhed.

Den lækre blåbær marmelade er både sund og god. Blåbær har et højt indhold af antioxidanter og indeholder vitamin C, jern og magnesium. Blåbær skulle efter sigende forebygge cancer, reducere det skadelige LDL kolesterol og er i det hele taget en sundhedsbombe! Prøv blåbær i stedet for hindbær i hindbærsnitter - som så bliver til blåbærsnitter - det er et hit til kaffen.

Abrikosmarmelade er sol og sommer på glas.

Clearsprings kirsebær marmelade er en velsmagende og naturlig sukkerfri marmelade, som er god at have i huset. Den smager fremragende på en stykke nybagt franskbrød med smør, og den kan også bruges som glasering på kager; f.eks. som gelefyld på ostekage eller som et tyndt gelelag på frugttærter etc. Til gelebrug skal marmeladen opvarmes let, tilsættes ganske lidt vand og hældes forsigtigt ovenpå den kolde ostetærte eller pensles på frugten på en frugttærte.

Læs mere Skjul