Spar
7%

Green Machine Den Gamle Grønkål Ø

Kosttilskud.

Vejl. Pris 139,95 kr 129,95 kr

60 G
På lager
FRI FRAGT
1-2 hverdage
Bemærk: Den anbefalede daglige dosis bør ikke overskrides. Opbevares utilgængeligt for børn. Kosttilskud bør ikke træde i stedet for varieret kost.

Beskrivelse

Den Gamle Grønkål er et unikt danskudviklet produkt.

Der ligger mange års erfaring indenfor dyrkning og håndtering af grønkål bag dette produkt. Bland andet kan nævnes hvor vigtigt det er, at der høstes på det helt rigtige tidspunkt, for at opnå en optimal profil i det færdige produkt.
Der er benyttet frysetørring til 2% fugtighed, uden at produktet er optøet først, for at beskytte produktets mikrobiomer og kvalitet.
En anden vigtig detalje er den nænsomme behandling som grønkålen udsættes for under hele processen. Fra grønkålen høstes på landmandens mark og til den er færdig sorteret, vasket og indfrosset går maksimum 12 timer.
Flere relevante studier udført i nyere tid, peger på at gamle grøntsagssorter er sundere end de mest dyrkede sorter vi har idag. En af årsagerne som peges på er indholdet af bitterstoffer, der er højere i de gamle grøntsagssorter.
Derfor har vi valgt at frembringe Den Gamle Grønkål på en af de gamle danske sorter.

1 kg. af Den Gamle Grønkål – svarer til ca. 13 kg. frisk grønkål. Det vil sige at 1 bøtte med 60 gram af vores økologiske frysetørrede grønkålspulver svarer til ca. 780 gram frisk grønkål.

Produktbeskrivelse fra leverandør

Skriv en anmeldelse

Captcha
Captcha
emearket
  • Køberbeskyttelse på kr. 10.000,-
  • En nem og gennemskuelig handel
  • Løbende kontrolleret

Ofte købt sammen med

De mest populære produkter lige nu