Bayvantic Vet 10-25 kg

Mod lopper og flåter hos hunde 10-25 kg

259,95 kr
2,5 Milliliter
4 Pipetter
På lager
FRI FRAGT
1-2 hverdage

Beskrivelse

Bayvantic Vet er et receptfrit lægemiddel der kan anvendes til behandling og forebyggelse af loppe- og flåtangreb hos hunde. Produktet virker endvidere afskrækkende mod myg, sandfluer og almindelige stikfluer.

Bayvantic Vet indeholder de aktive ingredienser Imidacloprid og Permethrin. Imidacloprid dræber lopper og larver indenfor en dag og beskytter hunden mod nye loppeangreb i 4 uger  og flåter i 3-4 uger  (afhænger af typen af flåt). 

Anvendelse og dosering

Dosering:

Hund vægt (kg) Antal pipetter der skal anvendes
Under 4 kg  1 x 0.4 ml minimum 10
4 til under 10 kg  1 x 1.0 ml minimum 10
10 til under 25 kg  1 x 2.5 ml minimum 10
25 til under 40 kg  1 x 4.0 ml minimum 10

Til hunde over 40 kg bruges en passende kombination af pipetter.

Anvendelse:

Tag en pipette ud af pakningen. Hold pipetten opret, drej og træk hætten af. Vend hætten rundt og sæt den anden ende på pipetten. Drej rundt, for at bryde forseglingen, og træk hætten af igen. 4

Hunde op til 10 kg: Med hunden i stående stilling deles pelsen mellem skulderbladene, indtil huden er synlig. Placér spidsen af pipetten på huden og tryk fast adskillige gange for at tømme indholdet ud direkte på huden.

Hunde på over 10 kg: Med hunden i stående stilling påføres pipettens indhold jævnt fordelt over fire steder på ryggen fra skulderbladende til halerod. På hvert påføringssted deles pelsen, indtil huden er synlig. Placér spidsen af pipetten på huden og tryk en del af indholdet ud direkte på huden.

Bivirkninger

I meget sjældne tilfælde kan der hos hunde ses forbigående hudreaktioner (såsom øget lokal kløe, kradsen og gniden, alopecia (hårtab), og rødmen på applikationsstedet) og sløvhed. Symptomerne forsvinder normalt af sig selv.

I meget sjældne tilfælde kan hundene vise adfærdsændring (uro, rastløshed, pipen eller de ruller sig), mave-tarm symptomer (opkastning, diarré, øget savlen, eller nedsat appetit) og neurologiske reaktioner så som ustabile bevægelser og spjætten hvis hunden er følsom overfor permethrin. Disse symptomer er normalt forbigående og kræver ingen behandling.

Forgiftning som følge af utilsigtet oral indtagelse hos hunde er næppe sandsynligt, men kan i sjældne tilfælde ske. I så fald kan neurologiske tegn såsom tremor og sløvhed forekomme. Behandlingen bør være symptomatisk. Intet specifikt antidot kendes.

Hyppigheden af bivirkninger er defineret som:

Meget almindelig (flere end 1 ud af 10 behandlede dyr, der viser bivirkninger i løbet af en behandling)

Almindelige (flere end 1, men færre end 10 dyr af 100 behandlede dyr)

Ikke almindelige (flere end 1, men færre end 10 dyr af 1.000 behandlede dyr)

Sjældne (flere end 1, men færre end 10 dyr ud af 10.000 behandlede dyr)

Meget sjælden (færre end 1 dyr ud af 10.000 behandlede dyr, herunder isolerede rapporter)

Læs  altid den medfølgende indlægsseddel før du anvender produktet.

Du kan læse mere om anvendelse, bivirkninger m.m i det fulde produktresume der kan findes ved at søge på produktets navn her 

Skriv en anmeldelse

Captcha
Captcha
Brand Bayvantic Vet
Klassifikation (HV)
Produktnummer 78809
Mængde 2,5 Milliliter 4 Pipetter
emearket
  • Køberbeskyttelse på kr. 10.000,-
  • En nem og gennemskuelig handel
  • Løbende kontrolleret

Ofte købt sammen med

De mest populære produkter lige nu