Bayer

Bayer er et verdensomspændende firma, der arbejder inden for receptpligtige lægemidler, håndkøbsmedicin, kosttilskud og medicinsk udstyr. Når du køber medicinske produkter fra Bayer, er du altid sikret produkter af højeste kvalitet.


Blodsukkerapparater

Inden for apparater til måling af blodsukker er Bayer førende på markedet. Med deres serie Countour Next får du et apparat, der kan tilpasse dine blodsukkermålinger til tiden som fastende, før eller efter et måltid. Dette er noget, der har stor betydning for dit blodsukker.

 Alle information får du på dansk via det oplyste display. Contour Next kan desuden sende dig påmindelser om, hvornår du skal måle dit blodsukker, og du kan desuden følge udviklingen af dit blodsukker over de seneste 7, 14, 30 og 90 dage.

Teststrimler

Til din Contour Next skal du bruge Bayer Next teststrimler. Disse teststrimler leveres i en praktisk æske med 50 stk. Teststrimlerne påvirkes ikke af maltose og galaktose og kan derfor benyttes af alle - også personer i dialysebehandling. Hos Mecindo fører vi også teststrimler til den anderkendte serie Breeze2 fra Bayer. 

Hvis du er på farten og vil undgå et prik

Hos Mecindo finder du desuden Bayer's anderkendte test til urinprøver.

 Med Ketostix og Keto-Diastix kan du teste din urin for indholdet af keton, og urinprøven kan fungere som alternativ til måling af dit blod. Disse urintests kan være praktiske at have med på farten og kan bruges til børn, hvis man vil undgå at prikke i fingeren.

 
Læs mere Skjul