Ansigt

Herunder kan du finde et udvalg af makeup til ansigtet. Hvad end du søger primer, pudder, concealer eller foundation har vi hvad du leder efter. Mange af vores produkter er oven i købet også veganske og økologiske.

Ligesom man kan have en dårlig hårdag, kan man også sagtens have en dårlig huddag. Her kan du finde produkter der dækker de ting du ikke vil vise og samtidigt fremhæve din naturlige skønhed.

Læs mere Skjul

Kundernes favoritter

viser 1 til 48 af 152 (4 sider )

Husk at den smukkeste makeup altid er naturlig hud. Det er vigtigt du plejer din hud ordentlig med de produkter der egner sig til din specifikke hudtype. Og afhængigt af om du har fedtet, tør, uren eller moden hud, bør du ændre din makeup rutine derefter.

”Less is more”

Hvordan ligger man makeup på?

Skal du til fest, eller mangler du måske bare nogle tips til at lægge den flotteste, naturligste make-up? Så se med her. Herunder kan du få nogle step-by-step tutorials som vil hjælpe dig med at finde den mest optimale metode at lægge makeup. I denne afdeling, vil der bliver fokuseret på ansigts makeup til huden.

  1. Primer – binder fugten i huden og forhindrer makeuppen at udtørre henover dagen. Den udglatter ujævnheder, minimere porer, og giver glød og binder makeuppen til din hud. Din primer skal påføres efter påføring af din almindelige dagcreme.  
  2. Foundation – en foundations opgave er at give en smukkere og mere ensartet teint. Sørg for at købe en der passer til din hudtype som giver dig den optimale dækning og en silkeglat og frisk hud. Gå efter en let konsistens så din hud kan ånde. 
  3. Concealer – dækker mørke rande under øjnene, og kan i en lysere udgave også anvendes omkring næsen og munden, hvor huden er mørkere end resten af ansigtet. Concealer er en slags rettelak til ansigtet og virker opfriskende og giver et lyst og friskt look. 
  4. Pudder – har til formål at fiksere foundationen og forhindrer at man skinner dagen igennem. Med en pudder kan du ensarte hudens udseende og med blushes med farve i kan du fremhæve dine smukkeste træk, ved eksempelvis at ligge det på kindbenene.


Hvad er mineralpudder?

Mineralpudder er baseret på knuste, naturlige mineraler. Det virker både som foundation og som pudder, ved at dække og virke som pudder samtidigt med det ser naturligt ud på huden. Derudover er mineralpudder i mange tilfælde også fri for unødvendige tilsætningsstoffer.

Uren hud?

Har du tidligere undladt at dække uren hud med foundation og pudder af frygt for, at bumserne blot bliver værre, skal du ikke længere være bekymret. Selvom et tykt lag foundation sjældent er særligt flatterende, gør selv det tykkeste lag ikke dine bumser værre. Før i tiden indeholdt makeup mange stoffer, som kunne stoppe hudens porrer til, men det er ikke tilfældet i dag.

Den mest naturlige måde at dække urenheder på, er ved først at dække med foundation, og derefter enkeltvis dække hver eneste urenhed via den såkaldte pin pointing-metode, hvor du med en lille pensel lægger concealer på urenhederne. Det dækker urenhederne uden at efterlade indtrykket af en oversminket hud. 

Læs mere Skjul