Ægte Glutenfri Forfatter: Theresa Vangsøe

Bog


1 stk

Varen er udgået

Denne vare er desværre udgået. Du kan overveje disse produkter i stedet:

Beskrivelse

At bage – og spise – glutenfrit er en stor trend og gavnligt for rigtigt mange mennesker. Men glutenfri er ikke nødvendigvis helt glutenfri. Når man køber færdige produkter med stemplet “glutenfri” er det faktisk tilladt, at de indeholder små mængder af hvedestivelse. Ligeledes når man bager selv, kan man få råvarer i hænderne, som er stemplet “glutenfri”, men som altså strengt taget ikke er det. Og er man glutenallergiker er det selvfølgelig bedst at spise ‘ægte glutenfrit’ og allergi eller ej er det en større fornøjelse at vide at man med god samvittighed kan sige ‘ægte glutenfri’, når man sætter velduftende hjemmebag på bordet.
Velduftende og velsmagende ÆGTE GLUTENFRI brød og kager er netop hvad man kan servere med denne bagebogs 50 opskrifter.

Forfatteren Therese Vangsøe har bagt glutenfrit og udviklet opskrifter, lige siden hun som 13-årige blev diagnosticeret med glutenallegi.

Produktbeskrivelse fra leverandør

Skriv en anmeldelse

Captcha
Captcha
Brand Diverse
Produktnummer 80428
Mængde 1 stk