Advantage Vet. Opløsning Kat 4-8 kg

Mod lopper hos katte over 4 kg

173,95 kr
0,8 Milliliter
4 Pipetter
På lager
FRI FRAGT
1-2 hverdage

Beskrivelse

 Advantage Vet. Opløsning er et receptfrit lægemiddel der kan anvendes til behandling og forebyggelse af lopper hos katte.

Frontline indeholder den aktive ingrediens Imidacloprid. Imidacloprid dræber lopper og larver indenfor en dag og beskytter katten mod nye loppeangreb i 3-4 uger.

Anvendelse og dosering

Dosering:

  • Under 4 kg: 1 pipette med 0,4 ml (40 mg) til katte.
  • 4 kg og derover: 1 pipette med 0,8 ml (80 mg) til katte.

Følg altid dyrelægens anvisninger om dosering. 

Anvendelse:

Tag en pipette ud af pakningen. Hold pipetten opret og drej og træk hætten af. Vend hætten og sæt den på pipetten. Drej rundt og træk hætten af igen for derved at bryde forseglingen. 

Del kattens pels i nakkeregionen ved kraniets start, så huden bliver synlig. Placér spidsen af pipetten på huden og tryk fast adskillige gange for at tømme indholdet ud direkte på huden.

Præparatet smager bittert og spytsekretion kan lejlighedsvist forekomme, hvis katten slikker på applikationsstedet umiddelbart efter behandling. Dette er ikke tegn på forgiftning og forsvinder indenfor nogle minutter uden behandling. Korrekt applikation i nakkeregionen ved kraniets start minimerer kattens mulighed for at slikke præparatet i sig

Anvend kun præparatet på uskadt hud. Lad ikke dyr, der lige er behandlet, slikke på hinanden.

Læs mere om anvendelse, bivirkninger m.m i det fulde produktresume der kan findes ved at søge på produktets navn her 

Bivirkninger

meget sjældne tilfælde kan hudreaktioner så som hårtab, rødmen, kløen og sår opstå. Nervøsitet kan også forekomme. Forøget spytproduktion og nervøse tegn så som ataxi, tremor og depression har været observeret for katte.

Præparatet smager bittert og spytsekretion kan forekomme en gang imellem, hvis katten slikker på applikationsstedet umiddelbart efter behandling. Dette er ikke tegn på forgiftning og forsvinder indenfor nogle minutter uden behandling (se pkt.4.9 ”Dosering og indgivelsesmåde” i produktresumet)

Skriv en anmeldelse

Captcha
Captcha
Klassifikation (HV)
Produktnummer 78808
Mængde 0,8 Milliliter 4 Pipetter
emearket
  • Køberbeskyttelse på kr. 10.000,-
  • En nem og gennemskuelig handel
  • Løbende kontrolleret

Ofte købt sammen med

De mest populære produkter lige nu