Diet-food

Diet Food er økologiske superfoods og fødevarer fra hele verden. Brug Diet Food i din madlavning som bagning, stegning og smoothies. Kun fantasien sætter grænser. Læs mere om Diet Food her og bestil online hos os allerede i dag.


Hvem er Diet Food?

Diet Food.dl er en polsk virksomhed der importerer og sælger økologiske fødevarer, hvilket de har gjort siden 2013. Diet Food er en række af super foods, og består af pulver, frø, bær, olier og andre økologiske fødevarer.  

Mange af Diet Foods produkter er glutenfri, og du finder produkter til ethvert behov. Brug pulver, bær eller olie i dine smoothies og lad de forskellige superfoods bidrage til din sundhed. Pasta og ris er fantastisk til aftensmaden eller som en del af en næringsrig madpakke – specielt til dig der ønsker at vedligeholde din vægt eller tabe dig. 


Hvad er superfood?

Superfood er navnet på naturens egne vitaminpiller. Det drejer sig om frugter, bær, nødder, alger og andre gode råvarer, der fra naturens side er blevet beriget med et særligt højt indhold af vitaminer, mineraler, antioxidanter eller andre næringsstoffer, som er gode for din krop og dit velvære. Superfoods er blevet yderst populære, fordi de er nemme at indtage - også når man har en travl hverdag og er meget på farten.

Selvom det hedder superfoods, og mange af fødevarerne har et fantastisk næringsindhold, skal du huske på at spise alt med måde. Det er vigtigt at du følger produkternes anvisninger og generelt spiser varieret. Det er altid en god idé at følge Sundhedsstyrelsens officielle kostråd. Ved at spise efter kostrådene får du en sund og varieret kost. 


Køb Diet Food superfood på mecindo.dk

Se vores store udvalg af mere end 40 Diet Food helsekostprodukter – endda til utroligt billige priser. Prøv de populære Diet Food Shiataki Nudler, Diet Food Byggræs pulver eller Diet Food Zukit.

Vi har et bredt sortiment af håndkøbsmedicin, kosttilskud, helsekost og personlig pleje til billige priser. 

Har du spørgsmål til et produkt eller en ordre, er du mere end velkommen til at kontakte vores kundeservice.


Læs mere Skjul