Sukker & sødemidler

Sunde alternativer til sukker.

viser 1 til 48 af 90 (2 sider )

 

Sirup er et naturligt sødemiddel.

 

Sirup fås i dag i mange varianter og kan bruges i f.eks. desserter, på skyr eller andre mælkeprodukter, som trænger til lidt sødt, i teen eller kaffen osv. Du kan få sirup lavet på agaveplanten - Agavesirup fra Superfruit er endda både økologisk og RAW. Sirup fremstilles også af ris og byg og er et rigtig godt alternativ til sukker. 

 

Sødemidler i sukkerskålen.

 

Hvis du gerne vil have en erstatning for sukker i din sukkerskål, så det kan bruges som enten sødemiddel i kaffen eller som et drys på grød og andre ting, så kan du købe Superfruit Palmesukker, som er økologisk certificeret kokospalmesukker. Det ligner (brunt) sukker og egner sig desuden fortrinligt til både bagværk og desserter. 

 

Brug stevia - det er sundt, godt og 100 % naturligt. 

 

Stevia er et helt naturligt sødemiddel, som udvindes af stevia planten. Stevia er 300 gange sødere end sukker men indeholder ikke kulhydrater. Du kan bruge stevia til bagning, i desserter og som sødemiddel i kaffe og te.
Stevia kan bruges, hvis du har diabetes - det menes endda at påvirke diabetpatienter i positiv retning, ligesom det skulle have en positiv effekt på folk med forhøjet blodtryk.