Weleda Sensitive Cleansing Lotion

Forebygger tør hud, genopretter fedtbalancen og efterlader huden blød og frisk

75 ml
136,95 kr
På lager | Levering 1-2 dage
Se forsendelsesomkostninger

Beskrivelse

Weleda Almond Soothing Cleanse Lotion er en rensende lotion du kan bruge selvom du har sensitiv hud. Weleda Almond Soothing Cleanse Lotion er allergivenlig, parfume-fri og helt naturlig og vil nænsomt fjerne urenheder og berolige irritation.

Økologisk sød mandelolie, som er rig på essentielle fedtsyrer, hjælper med at nære og berolige sensitiv hud, samtidigt med at hudens naturligt beskyttende barriere vedligeholdes. Blommekerne olie, høj på antioxidanterne A og E, blødgør huden og beskytter samtidig mod miljømæssige påvirkninger..

  • Allergivenlig, duft-fri og 100% naturlig
  • Lindrer med økologisk sød mandelolie

Anvendelse

Påfør forsigtigt til ansigt, hals og décolleté morgen og aften med en vatrondel eller fingerspidserne. Fjern med varmt vand eller en fugtig vatrondel.

Ingredienser

Vand (Aqua), Prunus Amygdalus Dulcis (Sød Mandel) Olie, Glyceryl Stearate SE, Alkohol, Prunus domestica (Blommer) Seed Oil, Xanthan Gum, mælkesyre.

Brugsanvisning

Brug den på en vat rondel, morgen og aften, og fjern den med varmt vand eller en fugtig vat rondel til rensning eller fjernelse af makeup, eller påfør den i hånden, og skyl efter. Giver en ekstraordinær mild ansigts vask.

Skriv en anmeldelse
Weleda Sensitive Cleansing Lotion

Captcha
Captcha