Spar
14%

Weleda Cleansing Lotion Almond Soothing

Rensende, beroligende lotion.

Vejl. Pris 119,00 kr 101,95 kr

75 Milliliter
På lager
Fragt 29kr
1-2 hverdage

Beskrivelse

Weleda Almond Soothing Cleanse Lotion er en rensende lotion du kan bruge selvom du har sensitiv hud. Weleda Almond Soothing Cleanse Lotion er allergivenlig, parfume-fri og helt naturlig og vil nænsomt fjerne urenheder og berolige irritation.

Økologisk sød mandelolie, som er rig på essentielle fedtsyrer, hjælper med at nære og berolige sensitiv hud, samtidigt med at hudens naturligt beskyttende barriere vedligeholdes. Blommekerne olie, høj på antioxidanterne A og E, blødgør huden og beskytter samtidig mod miljømæssige påvirkninger..

  • Allergivenlig, duft-fri og 100% naturlig
  • Lindrer med økologisk sød mandelolie

Anvendelse

Påfør forsigtigt til ansigt, hals og décolleté morgen og aften med en vatrondel eller fingerspidserne. Fjern med varmt vand eller en fugtig vatrondel.

Ingredienser

Vand (Aqua), Prunus Amygdalus Dulcis (Sød Mandel) Olie, Glyceryl Stearate SE, Alkohol, Prunus domestica (Blommer) Seed Oil, Xanthan Gum, mælkesyre.

Brugsanvisning

Brug den på en vat rondel, morgen og aften, og fjern den med varmt vand eller en fugtig vat rondel til rensning eller fjernelse af makeup, eller påfør den i hånden, og skyl efter. Giver en ekstraordinær mild ansigts vask.

Skriv en anmeldelse

Captcha
Captcha
emearket
  • Køberbeskyttelse på kr. 10.000,-
  • En nem og gennemskuelig handel
  • Løbende kontrolleret

Ofte købt sammen med

De mest populære produkter lige nu