2 Veet voks og hårfjerning - Bestil Veet produkter online her!

Veet


Veet

Veet er et kendt mærke indenfor hårfjernelse. Veet fører en lang række produkter indenfor hårfjerning som voks, plejende creme og elektriske hårfjernere. Kom nemt af med din uønskede hårvækst på krop eller i ansigt med et af Veets effektive produkter til hårfjernelse.
Veet fører produkter til både mænd og kvinder, til korte eller længere hår, og føres både til normal og sensitiv hud.

Historie

Veet har produceret hårfjerningsmidler siden 1922 i USA, og er derfor topkvalificerede indenfor dette felt. De forstår deres kunders behov hvorfor de konstant udvikler nye, bedre produkter. Eksempler på disse er tilføjelsen af naturlige, beroligende olier og koncentrater som efterlader din hud blød, beroliget og fugtet.

Hårfjerningscreme

Hvordan virker det?
Veets hårfjerning produkter indeholder thioglycolsyre og kaliumhydroxid. Disse ingredienser reagerer så de fremkalder den rigtige kemiske reaktion og bliver til kalium thioglycolat, som ifølge virksomheden, øger hårtab. Virkningen sker ved at bryde disulfidbindingerne af keratin-molekylerne i håret. Dette reducerer trækstyrken for keratinen i så høj grad, at håret kan tørres væk.
Prøv eksempelvis Hårfjerningscreme til sensitiv hud med Aloe Vera og E vitamin som både fjerner uønsket hår men også plejer og fugter huden.