2 Pulsin proteinbar og proteinpulver købes online hos Mecindo.dk

Pulsin


Viser 1 til 23

Pulsin

Pulsin er et britisk sundhedsmærke, der har eksisteret i en del år efterhånden. Mærket producerer mange forskellige nærende produkter beregnet til idrætsudøvere; både på højt og lavt niveau.

Pulsin producerer blandt andet proteinbarer og proteinpulver af meget høj kvalitet. Pulsin er et organisk firma, der går meget op i kun at bruge naturlige, økologiske og organiske råvarer. Firmaet skaber altså kun produkter af højeste sundheds kvalitet, og de har på den måde opnået et fantastisk ry i sportsverdenen. Deres produkter har gennemgået mange års hårdt udviklingsarbejde. Pulsin går især op i et godt forhold til deres kunder og høj kvalitet i deres produkter. 

Pulsin Vanilla Chocolate Chip Protein Bar

Et af pulsins mest populære produkter er deres vanilje protein barer med chokoladestykker. Denne ekstremt velsmagende bar har samtidig et meget højt indhold af protein, og er dermed et ideelt supplement til det sunde og trænende menneske. Denne bar bør være et fast inventar i enhver idrætsudøvers snack udvalg. 

Pulsin på Mecindo

En del af Pulsins store udvalg kan nu købes på Mecindo. Mecindo fører generelt mange forskellige produkter til det trænende menneske, og vi er meget stolte over, at Pulsin nu er en del af dette udvalg. Få billig fragt og hurtig levering når du køber via Mecindo.