Spar
19%

Nani Præ + Probiotika

7 udvalgte stammer af mælkesyrebakterier i præbiotika

Vejl. Pris 288,00 kr 230,95 kr

60 Kapsler
På lager
FRI FRAGT
1-2 hverdage
Bemærk: Den anbefalede daglige dosis bør ikke overskrides. Opbevares utilgængeligt for børn. Kosttilskud bør ikke træde i stedet for varieret kost.

Beskrivelse

Vi kender alle til det at have bøvl med maven, samt hvor irriterende og udfordrende det kan være for vores velvære.

Måske du har været ude at rejse, været igennem en antibiotika-behandling eller bare gerne dagligt vil bidrage til den gode balance i maven. Så kan et tilskud at mælkesyrebakterier være noget for dig. 

Danske Nani’s Præ+Probiotika er et bredspektret og symbiotisk kosttilskud indeholdende hele 7 stammer af mælkesyrebakterier og præbiotika for kultivering i tarmen.

Nani’s Præ+Probiotika indeholder særligt udvalgte stammer, som forekommer som en naturlig del af vores tarmflora, til gavn for den gode balance.

Tilskuddet er på kapselform, nemt for dig at tage som en del af din daglige rutine. 

Et tilskud af mælkesyrebakterier ud over det sædvanlige

Som noget ganske særligt ved Nani’s Præ+Probiotika er mælkesyrebakterierne i kombination med præbiotika, bestående af beskyttende og nærende ingredienser til bakteriernes opformering i tarmsystemet.

Derudover er dit tilskud i en special-udviklet delayed release kapsel af plantefibre, som opløses med forsinkelse og dermed kan nå at passere videre til tarmsystemet, inden dine probiotika frigives.

Netop der hvor de hører til, så du får mest muligt ud af dit kosttilskud. 

For helt optimal udnyttelse af dit tilskud af mælkesyrebakterier anbefales det, at du tager din Nani Præ+Probiotika om aftenen lige inden sengetid. Her har maven ikke travlt med at fordøje mad, og du sikrer den hurtigste vej for mælkesyrerbakterierne gennem maven samt den bedste opformering. 

Derfor skal du vælge Nani Præ + Probiotika:

  • Minimum 1 milliard mælkesyrebakterier pr. dosis
  • I speciel udviklet kapsel der opløses i tarmsystemet
  • I en base af nærende præbiotika til mælkesyrebakteriernes opformering

For daglig pleje af den gode balance anbefales 1 kapsel, mens 2 kapsler anbefales i perioder, hvor fordøjelsen er på prøve.  

Dette kosttilskud er velegnet til vegetarer og veganere.

Brug for målrettet hjælp til en mave der slår knuder? Så kombinær gerne din Nani Præ+Probiotika med Nani’s holistiske helsepakke Fordøjelse med urteekstraker, der sætter gang i maven og lindrer gener som luft og opstød. 

Daglig dosis:

Voksne og børn over 11 år: 2 kapsler

Brugsanvisning og forholdsregler:

Kapslerne indtages om aftenen inden sengetid.

Opbevaring:

Tørt og ikke for varmt.

Næringsstoffer og andre stoffer med ernæringsmæssig eller fysiologisk virkning

Indhold2 kapsel
Mælkesrebakterier (mia. CFU)1


Obligatorisk tekst for kosttilskud: Den anbefalede daglige dosis bør ikke overskrides. Kosttilskud bør ikke træde i stedet for varieret kost. Opbevares uden for børns rækkevidde. Bør kun efter aftale med læge eller sundhedsplejerske anvendes af gravide og børn under 1 år. OBS. Ovenstående tekst er en obligatorisk tekst. Aldersangivelsen kan variere. Se derfor evt. den konkrete angivelse under ”Daglig dosis”.

Skriv en anmeldelse

Captcha
Captcha
emearket
  • Køberbeskyttelse på kr. 10.000,-
  • En nem og gennemskuelig handel
  • Løbende kontrolleret